Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul coronavirus provoaca atac cerebral si boli psihice. Date de ultima ora ale celui mai recent studiu

Antena3 Antena3,
Noul coronavirus provoaca atac cerebral si boli psihice. Date de ultima ora ale celui mai recent studiu

COVID-19 poate provoca atac cerebral si tulburari psihice. Cel putin sase din zece bolanvi internati cu forme grave sufera de aceste cauze, potrivit unui studiu recent, facut in Marea Britanie. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS ROMANIA. LIVE UPDATE 29 IUNIE 269 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus

Pana astazi, 29 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 26. 582 cazuri de persoane infectate cu noul noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18. 912 au fost declarate vindecate si externate.

Record de infectari de COVID-19. Cele mai afectate state de noul coronavirus

Record de infectari de COVID-19. O analiza prezentata in presa internationala reflecta viteza cu care a circulat in ultima vreme noul coronavirus. in prezent, peste 10 milioane de infectari cu noul.

De ce a prins dezinformarea in vremea pandemiei: cine si cum o promoveaza? 5G si noul coronavirus, originile unei teorii conspirationiste

Noul coronavirus a provocat reactii dintre cele mai diverse. Unii si-au luat precautii, altii l-au considerat o simpla raceala. O a treia categorie pur si simplu i-a negat existenta, considerandu-l o inventie facuta de dragul unor interese neprecizate. Pe acest teren pestrit, dezinformarea a gasit un mediu favorabil pentru a lua amploare.

Managerul unui mare lant de laboratoare medicale: Noul coronavirus a circulat in Suceava inca din ianuarie-februarie

Intr-un interviu acordat presei locale, managerul Dorna Medical, Roman Boca, a aratat ca noul coronavirus circula prin judetul Suceava inca din prima luna anului, iar cand s-a declarat epidemia lucrurile erau scapate deja de sub control.

Noul coronavirus determina celulele infectate sa dezvolte tentacule care ar putea accelera raspandirea maladiei in corpul uman

O echipa internationala de cercetatori a descoperit ca noul coronavirus determina celulele infectate sa dezvolte tentacule care ar putea accelera raspandirea maladiei in corpul uman.

Primul pompier militar infectat cu noul coronavirus in Olt. A fost ziua cu cele mai multe cazuri raportate

Un pompier din cadrul ISU Olt a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Colegii acestuia au fost plasati in izolare.

Alte 325 de persoane infectate cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Cate teste au fost prelucrate de la ultima raportare - UPDATE

Un numar de 325 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, iar la ATI, in acest moment, sunt internati 199 de pacienti. Numarul total al infectarilor ajunge astfel la 26. 022 cazuri de persoane, transmite Grupul de Comunicare Strategica GCS). Potrivit datelor oficiale, in ultima zi au fost prelucrate 12. 236 de teste.

Un angajat din cadrul Ambasadei Romaniei in Kazahstan si un angajat din Consulatului General al Romaniei la Cernauti, pozitivi cu noul coronavirus

Un angajat din cadrul Ambasadei Romaniei in Kazahstan si un angajat din Consulatului General al Romaniei la Cernauti au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat, vineri seara, Ministerul Afacerilor Externe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )