Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul coronavirus ii da tarcoale lui Trump. Casa Alba cere tuturor angajatilor sa poarte masti in aripa de vest a cladirii, unde se afla Biroul Oval

Adevărul Adevărul,
Noul coronavirus ii da tarcoale lui Trump. Casa Alba cere tuturor angajatilor sa poarte masti in aripa de vest a cladirii, unde se afla Biroul Oval

Casa Alba cere tuturor angajatilor sa poarte masi sau sa isi acopere fata atunci cand intra in aripa de vest a cladirii, unde se afla Biroul Oval, a relatat luni NBC News, citand doua surse apropiate situatiei, transmite CNBC. continuă pe Adevărul

Coronavirus |Casa Alba: China trebuie sa achite compensatii, pentru daunele provocate

Un consilier economic cheie al presedintelui american Donald Trump a declarat ca China ar trebui sa plateasca compensatii pentru daunele provocate de noul coronavirus, dand vina pe Beijing pentru pandemie.

Coronvirusul, tot mai aproape de liderul de la Casa Alba. Purtatoarea de cuvant a vicepresedintelui american, testata pozitiv

Purtatoarea de cuvant a vicepresedintelui american Mike Pence, Katie Miller, casatorita cu unul dintre consilierii presedintelui Donald Trump, a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, relateaza AFP.

Serviciile secrete germane il contrazic pe Donald Trump. De unde ar proveni noul coronavirus

Autoritatile germane au emis indoieli in legatura cu explicatia avansata de liderii americani conform careia noul coronavirus ar proveni dintr-un laborator din orasul Wuhan din China.

Trei membri ai echipei de la Casa Alba care lupta contra Covid-19, intre care doctorul Anthony Fauci, in carantina

Trei membri ai echipei care lupta contra conronavirusului de la Casa Alba, intre care specialistul in boli infectioase Anthony Fauci, vor ramane in izolare dupa ce s-ar fi expus virusului, au anuntat sambata mass-media americane, citate de AFP.

Noul coronavirus a ajuns la Kremlin. Purtatorul de cuvant al lui Putin este bolnav de Covid-19

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a anuntat marti ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relateaza presa internationala.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Au murit inca doua femei. Cati au fost infectati

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. inca doua femei care suferau de afectiuni grave, dar au fost diagnosticate si cu Covid 19 au decedat.

Pacient supect de infectare cu noul coronavirus, fugit din spital pe geamul salonului

Un barbat suspectat de infectare cu noul coronavirus a fugit din Spitalul Judetean de Urgentaa Targu. Acesta a fost prins, apoi, intr-un taxi.

Spania. Cel mai mic bilant al contaminarilor zilnice cu noul coronavirus din ultimele doua luni

Numarul zilnic al contaminarilor cu noul coronavirus in Spania a atins marti cel scazut nivel din ultimele doua luni, a anuntat Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza Reuters.

Pe fondul unor tensiuni legate de noul coronavirus, China a suspendat o parte din importurile de carne de vita din Australia

China a suspendat marti importurile de carne de vita de la patru mari furnizori din Australia, intr-un context de tensiuni politice cu Canberra, care reclama deschiderea unei anchete asupra felului in care Beijingul a gestionat criza de sanatate cauzata de noul coronavirus, transmite AFP.

Linie telefonica de asistenta psihologica pentru persoanele afectate de epidemia de noul coronavirus

Serviciul de Telecomunicatii Speciale se alatura initiativei lansate de Emotional Intelligence Research Association EmIRA) si sprijinite de Telekom Romania de a pune la dispozitie Linia de Consiliere Psihologica si Suport Emotional persoanele afectate de epidemia de noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )