Libnet.ro
UNICEF

13:15

Noul Ford Fiesta a fost lansat in Romania. Sunt disponibile noi motoare, pe benzina si diesel

Hotnews Hotnews,
 Noul Ford Fiesta a fost lansat in Romania. Sunt disponibile noi motoare, pe benzina si diesel

Noul Ford Fiesta a saptea generatie a fost lansata oficial in Romania joi seara 13 iulie), preturile cu TVA fiind cuprinse intre 11. 900 si 18. 250 euro. Fata de generatia anterioara se remarca disparitia propulsoarelor pe benzina natural aspirate fara turbo) de 1 litru 80 CP) si 1,25 litri 60 CP, 82 CP), acestea fiind inlocuite de un motor nou, de 1,1 litri 70 CP si 85 CP). Si in gama diesel sunt schimbari, acum fiind disponibil un singur motor, de 1,5 litri, care le inlocuieste pe cele de 1,4 si 1,6 litri. continuă pe Hotnews

Noua generatie Ford Fiesta este disponibila in Romania de la 11.900 euro

Unul dintre jucatorii mari din segmentul B, Ford Fiesta, a ajuns la a saptea generatie. Modelul este de acum disponibil si pe piata din Romania, cu preturi pornind de la 11. 900 euro.

Ciolos se apara dupa acuzele Ministerului Dezvoltarii: Proiectul de Cod Administrativ nu a fost lansat in circuitul de avizare, nu a fost discutat si nu a fost adoptat de guvernul Ciolos

Platforma Romania 100, fondata de Dacian Ciolos, sustine ca responsabilitatea pentru lansarea proiectului de Cod Administrativ nu a fost lansat in circuitul de avizare, nu a fost discutat si nu a fost adoptat de guvernul Ciolos, si ca responsabilitatea pentru lansarea proiectului in dezbatere publica pe 8 noiembrie 2016 apartine strict ministerului initiator, condus la vremea aceea de Vasile Dancu. Reactia lui Ciolos vine dupa ce Ministerul Dezvoltarii a transmis ca introducerea prevederii ca persoanele condamnate penal pot ocupa functii in Executiv dupa reabilitare apartine guvernului Ciolos.

Epidemie de rujeola in Romania. Sunt 8.017 de cazuri, cu 370 mai multe fata de saptamana trecuta

Numarul total de cazuri de rujeola confirmate in Romania pana vineri este de 8. 017, in crestere cu 370 fata de saptamana trecuta, cand erau raportate 7. 647, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Toate pensiile din Romania sunt in atentia Guvernului. Ministrul Muncii: Trebuie corectate neregulile

Radu Tudor a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre noua lege a pensiilor. 5,4milioane de pensionari sunt vizati de aceasta lege. Va fi o revolutie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )