Libnet.ro
UNICEF

07:45

Noul Ford Fiesta nu va fi produs si la Craiova. Americanii continua sa caute al doilea model pentru uzina din Romania

Hotnews Hotnews,
 Noul Ford Fiesta nu va fi produs si la Craiova. Americanii continua sa caute al doilea model pentru uzina din Romania

Ford a anuntat marti, 10 iunie, ca viitoarea generatie a Ford Fiesta va fi produsa in Europa exclusiv in Germania, disipandu-se astfel ideea ca macar o parte din productia modelului de clasa B sa fie mutata in Romania. Compania auto americana spune ca in continuare cauta oportunitati de a introduce un al doilea model de clasa mica in productie la uzina din Romania. Astfel, pe lista mai raman EcoSport, noul Ka, Tourneo Courier sau un model complet nou de segment B. continuă pe Hotnews

Noul Ford Fiesta NU va fi produs si la Craiova. Fabrica Ford din Germania va fi singura sursa de productie la nivel european

Fabrica Ford din Koln, Germania, va fi singura sursa de productie la nivel european pentru viitoarea generatie Ford Fiesta, a anuntat constructorul auto, inlaturand astfel speculatiile privind un posibil.

Ford Fiesta, doar la Koln

Fabrica Ford din Koln, Germania, va fi singura sursa de productie la nivel european pentru viitoarea generatie Ford Fiesta, a anuntat constructorul auto, inlaturand astfel speculatiile privind un posibil transfer de productie al acestui model la uzina din Craiova.

A saptea generatie Ford Fiesta va fi fabricata la Koln

Ford Motor Company a anuntat ca fabrica de asamblare din Koln, Germania, va ramane singura sursa de productie din Europa pentru urmatoarea generatie Ford Fiesta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )