Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul iPhone 5, ce va fi lansat de Apple pe 12 septembrie, ar putea ajuta considerabil economia SUA

B1 B1,
Noul iPhone 5, ce va fi lansat de Apple pe 12 septembrie, ar putea ajuta considerabil economia SUA

Jurnalistii de la Wall Street Journal preconizeaza ca noul iPhone5, care va fi lansat miercuri in SUA, ar putea sa accelereze cresterea economiei intr-un mod impresionant. Noul produs Apple ar putea realiza ceea ce. continuă pe B1

Noul iPhone 5, ce va fi lansat miercuri, ar putea ajuta considerabil economia SUA

Jurnalistii de la Wall Street Journal preconizeaza ca noul iPhone5, care va fi lansat miercuri in SUA, ar putea sa accelereze cresterea economiei intr-un mod impresionant. Noul produs Apple ar putea realiza ceea ce.

The Guardian: Noul iPhone ar putea avea sistem de securitate cu amprenta digitala

Apple se apropie de preluarea companiei americane AuthenTec, specializata in sisteme de securitate pe baza de amprenta digitala, iar unii analisti sugereaza ca senzorii vor fi prezenti pe noul model iPhone, care va fi dezvaluit maine, potrivit The Guardian, conform surselor de presa.

Guardian: Noul iPhone ar putea include un sistem de securitate pe baza de amprente digitale

Gigantul IT Apple se apropie sa finalizeze preluarea companiei americane AuthenTec, firma specializata in producerea de sisteme de securitate pe baza de amprenta digitala. Aceste informatii alimenteaza.

YouTube a lansat o aplicatie noua pentru iPhone, dupa ce Apple a renuntat la aplicatia preinstalata

La cateva zile inainte de lansarea noului iOS 6 pentru iPhone, sistem de operare care vine fara aplicatia YouTube pereinstalata, Google a lansat o noua versiune a aplicatiei pe iTunes. Noua aplicatia va fi.

The Guardian: Noul iPhone ar putea avea sistem de securitate cu amprenta digitala

Apple se apropie de preluarea companiei americane AuthenTec, specializata in sisteme de securitate pe baza de amprenta digitala, iar unii analisti sugereaza ca senzorii vor fi prezenti inca de pe noul model iPhone, care va fi dezvaluit miercuri, potrivit The Guardian citat de Mediafax.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )