Libnet.ro
UNICEF

06:45

De ce noul iPhone va fi mai rapid ca niciodata, dar si mai eficient

Playtech Playtech,
De ce noul iPhone va fi mai rapid ca niciodata, dar si mai eficient

Apple a lansat iPhone X si a fost numit cel mai rapid iPhone datorita procesorului A11 Bionic. Mai mult, este chiar mai rapid decat Samsung Galaxy Note 9. Se pare ca A12 este chiar mai performant. Apple se ocupa de designul A12, dar cipul este produs de TSMC si pentru acest procesor s-a schimbat procesul []. continuă pe Playtech

VIDEO Cine este cel mai rapid jucator din circuitul ATP? Ce au declarat Federer, Nadal si alte nume mari

Cu US Open-ul in plina desfasurare, jurnalistii de la TennisTV au lansat o intrebare celor mai mari jucatori ai lumii: cine este cel mai rapid sportiv din circuitul ATP? Au existat mai multe variante, insa totusi unul a avut cele mai multe voturi, printre care si cele ale lui Roger Federer si Rafael Nadal.

Ultimele detalii despre noul iPhone iti arata ce trio pregateste Apple

Foarte multi fani ai Apple asteapta cu nerabdare sa vada ce telefoane va lansa Apple anul acesta. Nu vor mai trebui sa mai astepte mult, insa pana atunci pot citi despre cum vor arata noile iPhone-uri. O sursa din interiorul Apple a confirmat ca acesta este anul S-ului, facand referire la faptul ca noile telefoane [].

Vivo promite telefonul cu cel mai rapid senzor de amprenta sub ecran

Vivo a lansat primul smartphone cu un senzor de amprenta sub ecran in luna martie a acestui an. Dupa aproximativ jumatate de an, Vivo X23 va integra cea mai noua versiune a acelei tehnologii revolutionare. in timp ce posesorii de iPhone X se bucura de un mecanism de recunoastere faciala versatil, care functioneaza pe timp [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )