Libnet.ro
UNICEF

16:45

Noul iPod Touch este mai mult mai rapid, dar arata la fel

Playtech Playtech,
Noul iPod Touch este mai mult mai rapid, dar arata la fel

Dupa cateva saptamani de speculatii pe marginea unor noi iPod-uri, cei de la Apple au lansat un nou iPod Touch cu dotari de iPhone 6. Au trecut multi ani de cand am avut ocazia sa ne jucam cu un nou iPod, dar se pare ca gigantul din Cupertino nu vrea sa renunte complet la aceasta [] Noul iPod Touch este mai mult mai rapid, dar arata la fel Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Apple lanseaza un nou iPod Touch cu camera de 8 MP

Apple a lansat miercuri cel ma nou model de iPod Touch, intr-o perioada in care compania incearca sa popularizeze serviciul de muzica lansat recent de gigantul american, scrie NDTV. com .

Romanii lucreaza cel mai mult din UE pe parcursul unei saptamani

Romanii au lucrat cel mai mult dintre angajatii din UE anul trecut pe parcursul unei saptamani, 41 de ore. Pe locurile urmatoare s-au clasat muncitorii din Luxemburg 40,9 ore/saptamana), Marea Britanie 40,9.

5 miscari in cariera care merita mai mult decat orice MBA

Poate crezi ca un MBA va fi ca o trambulina in cariera ta, dar adevarul este ca sunt metode mult mai ieftine si simple de a atinge reusita. Cinci dintre ele sunt chiar aici si iti ia doar un minut sa le descoperi.

Aceste tari din regiune investesc cel mai mult in publicitate. Unde se afla Romania

Romania este a patra tara ca investitii in publicitate in zona Europei Centrale si de Est, piata de media fiind de circa 312 milioane de euro anul trecut, in spatele unor tari precum Polonia, Cehia si Ungaria, conform studiului MediaFactBook realizat.

Radu Tudor: Iohannis incepe sa semene mai mult cu Basescu. Ce au in comun cei doi presedinti

Analistul politic Radu Tudor spune ca presedintele Klaus Iohannis incepe sa semene prea mult cu fostul sef de stat Traian Basescu, dupa ce, astazi, liderul de la Cotroceni a respins propunerea PSD ca Mihai Fifor.

Iei antidepresive? Ai putea sa iti faci mai mult rau decat bine

Antidepresivele, medicamentele care se administreaza pentru tratarea depresiei, una dintre cele mai periculoase afectiuni ale acestui secol, pot avea efecte secundare destul de periculoase asupra organismului. De aceea.

Trencin - Steaua atrage reactii din tenisul mondial. Cred ca echipa voastra este mai buna

Igor Zelenay, locul 100 ATP la dublu, care a facut deplasarea la Constanta pentru meciul Romania - Slovacia din Cupa Davis, a spus ca este la curent cu meciul pe care echipa din orasul sau natal, Trencin, il are de disputat cu Steaua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )