Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul ministru al Apararii va fi propus de PSD. Care sunt variantele

Antena3 Antena3,
Noul ministru al Apararii va fi propus de PSD. Care sunt variantele

Vom afla cine este noul ministru al Apararii. Conducerea PSD decide intr-o sedinta a Biroului Permanent National numele noului titular de la MAPN. Surse politice speculeaza ca deputatii Mihai Weber si. continuă pe Antena3

Schimbare-soc de ULTIMA ORA in Guvernul Tudose

Vom afla cine este noul ministru al Apararii. Conducerea PSD decide intr-o sedinta a Biroului Permanent National numele noului titular de la MAPN. Surse politice speculeaza ca deputatii Mihai Weber si.

Mihai Fifor, mutat de la Ministerul Economiei la Ministerul Apararii. Noul ministru al Economiei va fi deputatul PSD Gheorghe Simon - surse

Mihai Fifor va fi noul ministru al Apararii, in locul demisionarului Adrian Tutuianu, potrivit unor surse din PSD. Fifor va fi mutat astfel de la Ministerul Economiei, pe care l-a ocupat din luna iunie. Noul ministru al Economiei va fi Gheorghe Simon, deputat PSD de Baia Mare. Ora 11. 31: Conducerea PSD a dat in urma cu scurt timp un vot de incredere pentru Fifor si Simon in sedinta Biroului Permanent National. Propunerea a fost facuta de Liviu Dragnea si Mihai Tudose.

Mihai Fifor, mutat de la Ministerul Economiei la Ministerul Apararii. Noul ministru al Economiei va fi deputatul PSD Gheorghe Simon - oficial

Mihai Fifor va fi noul ministru al Apararii, in locul demisionarului Adrian Tutuianu, potrivit unor surse din PSD. Fifor va fi mutat astfel de la Ministerul Economiei, pe care l-a ocupat din luna iunie. Noul ministru al Economiei va fi Gheorghe Simon, deputat PSD de Baia Mare. Ora 12. 15: Liviu Dragnea a confirmat oficial cele doua propuneriOra 11. 31: Conducerea PSD a dat in urma cu scurt timp un vot de incredere pentru Fifor si Simon in sedinta Biroului Permanent National. Propunerea a fost facuta de Liviu Dragnea si Mihai Tudose.

Politic show: Pensia lui Teodor Melescanu de la MAE a crescut de patru ori intr-un an; Lista scurta a lui Dragnea. Cine va fi noul ministru al Apararii; Ce oportunitati vede Romania in iesirea Marii Britanii din UE

De ce a modificat Romania legea offset, prin care vanzatorii de armament erau obligati sa investeasca in economia romaneasca. Criza economica si financiara din 2010 a constituit un motiv pentru ca premierul Boc. Aberatiile ministrului Liviu Pop iti arata de ce educatia n-are nicio sansa. Liviu Marian Pop e, probabil, omul cel mai nepotrivit pentru functia de ministru al Educatiei din cati au fost pana acum. Aproape orice lucru pe care il spune.

Ce avere detine Mihai Fifor, noul ministru al Apararii

Senatorul PSD Mihai Fifor a dat Ministerul Economiei pe cel al Apararii Nationale. Anuntul a fost facut, marti, de seful sau Liviu Dragnea. Fifor are 47 de ani, este absolvent de filosofie si cu doctorat.

Maramureseanul Gheorghe Simon, noul ministru al Economiei

Maramureseanul Gheorghe Simon este noul ministru al Ministerului Eonomiei. El a preluat ministerul dupa ce Mihai Fifor, cel care a detinut aceasta functie, a fost propus pentru Ministerul Apararii Nationale.

Schimbare soc in Guvernul Tudose. Mihai Fifor, noul ministru al Apararii

UPDATE -Schimbare soc in Guvernul Tudose. Ministrul Economiei, Mihai Fifor, este propunerea PSD pentru Ministerul Apararii Nationale. Potrivit unor surse guvernamentale, Gheorghe Simon ii va.

Cine este si ce AVERE are Gheorghe Simon, noul ministru al Economiei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat marti ca ministrul Economiei Mihai Fifor este propunerea pentru ministerul Apararii, locul sau la Economie urmand a fi luat de Gheorghe Simon. Potrivit.

A refuzat functia de ministru al Apararii: Favoritul PSD pentru inlocuirea lui Tutuianu a spus nu (FOTO)

Functiile guvernamentale se mai si refuza! Dovada este deputatul PSD Mihai Weber care desi este dat de mai toata lumea drept favorit in interiorul PSD pentru a ocupa functia de ministrul al Apararii ca.

Cadoul numerologic al zilei. Care sunt caracteristicile celor nascuti pe 9-10 septembrie

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,care sunt caracteristicile persoanelor nascute pe data de 9 si 10 septembrie. Daca ai un 9.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )