Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul Opel Astra: suplu, inovator, elegant

Auto Ro Auto Ro,
Noul Opel Astra: suplu, inovator, elegant

Opel si modelele din clasa compacta: aceasta poveste de succes incepe cu Opel Kadett in 1936 si va fi continuata de noul Astra, a unsprezecea generatie a compactei de la Opel. Pana in prezent, 24 de milioane de masini din clasa compacta, Kadett si Astra, au iesit de pe portile fabricilor. Acum, Opel este pregatit sa adauge un nou capitol la istoria bestseller-ului sau. continuă pe Auto Ro

FOTO. Noul Opel Astra K, primele imagini cu hatchback-ul pregatit sa dea lovitura la Frankfurt

Opel a lansat primele imagini oficiale cu noua generatie a hatchback-ului Astra K, model care va avea premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Compacta introduce noi sisteme in gama Opel.

FOTOGALERIE Asa arata noul Opel Astra. Premiera are loc la Salonul Auto de la Frankfurt

Opel a prezentat primele informatii si fotografii cu noua generatie a modelului Astra cu cinci usi, care, in toamna acestui an, la Salonul Auto de la Frankfurt 17-27 septembrie), va marca debutul pe piata a celei de-a cincea generatii a modelului. Masina este cu pana la 200 kg mai usoara, are sistem multimedia IntelliLink R 4. 0) compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, faruri integrale cu LED matrice IntelliLux LED), precum si scaune cu ventilatie si functie de masaj.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )