Libnet.ro
UNICEF

23:15

Noul Opel Mokka X este si mai aventuros

Auto Ro Auto Ro,
 Noul Opel Mokka X este si mai aventuros

Inca de la lansarea sa in 2012, Opel Mokka a inregistrat succes dupa succes. Cu dimensiunile sale perfecte lungime de 4,28 metri), aspectul sportiv si pozitia de sedere ridicata, SUV-ul subcompact face apel la spiritul vremii si a inregistrat deja peste 500. 000 de unitati comandate in toata Europa, devenind unul dintre cele mai populare modele din segmentul sau. continuă pe Auto Ro

FOTOGALERIE Opel Mokka primeste o imbunatatiri cat pentru o noua generatie

Opel Mokka va suferi transformari in acest an, incluzand motorizari actualizate si o restilizare consistenta pentru exterior si interior. Dupa lansarea din 2012 si 500. 000 unitati comercializate in Europa, SUV-ul de oras german va deveni Opel Mokka X, iar de acum incolo litera X va fi purtata de toate SUV-urile si crossover-ele Opel. Opel Mokka X va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva 3-13 martie) ca premiera mondiala, iar in showroom-uri va ajunge in toamna.

MAI vrea inca un secretar de stat, care sa coordoneze prefectii

Ministerul Afacerilor Interne MAI) propune, intr-un proiect de act normativ lansat marti in dezbatere publica, infiintarea unui post de secretar de stat care sa coordoneze prefectii, informeaza Agerpres.

OMV se indreapta spre tarile unde este mai ieftin sa produci titei, cum ar fi Rusia

Scaderea pretului barilului de petrol Brent, care a ajuns aproape de cel mai redus nivel din ultimii 12 ani, a impins OMV AG spre o cooperare mai stransa cu Rusia, in incercarea de a reduce costurile si a inlocui rezervele, transmite Bloomberg.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )