Libnet.ro
UNICEF

07:15

Noul PNL si-a impartit functiile in Camera Deputatilor. Ludovic Orban va conduce grupul parlamentar. Cine sunt cei 11 vicelideri din conducere

B1 B1,
 Noul PNL si-a impartit functiile in Camera Deputatilor. Ludovic Orban va conduce grupul parlamentar. Cine sunt cei 11 vicelideri din conducere

Liberalul Ludovic Orban a informat luni plenul Camerei Deputatilor ca in urma fuziunii PDL si PNL s-a format un singur grup parlamentar pe care il conduce alaturi de 11 vicelideri de la cele doua formatiuni,. continuă pe B1

Miron Mitrea a demisionat din Camera Deputatilor

Miron Mitrea si-a dat demisia, luni, din Camera Deputatilor, asa cum anuntase pe 14 decembrie ca va renunta la toate functiile politice, inclusiv la cea de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si ca131; va demisiona si din Partidul Social Democrat. Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul in care e acuzat de luare de mita, insa decizia nu este definitiva.

SURSE: Miron Mitrea a demisionat din Camera Deputatilor

Miron Mitrea si-a dat demisia, luni, din Camera Deputatilor, asa cum anuntase pe 14 decembrie ca va renunta la toate functiile politice, inclusiv la cea de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si ca131; va demisiona si din PSD.

PNL si PDL vor avea la Camera Deputatilor un grup parlamentar unic, condus de Orban

PDL si PNL vor avea un singur grup parlamentar in Camera Deputatilor, din aceasta sesiune parlamentara, un grup al PNL, liderul acestuia fiind Ludovic Orban. Anuntul a fost facut luni, in plenul acestui for.

PPDD isi pastreaza grupul parlamentar de la Camera Deputatilor

Grupul parlamentar al Partidului Poporului Dan Diaconescu nu se va desfiinta. Cel putin aceasta este decizia Comisiei Juridice de la Camera Deputatilor care a luat act de faptul ca grupul PPDD numara 10 parlamentari prevazut de regulament pentru functionare.

Liberalii dau tonul in noul PNL la nivel de Maramures. Comitetul Judetean Executiv al PNL - 17 PNL / 11 PDL

Liberalii maramureseni sunt in postura de invingatori in noul PNL, in timp ce democrat-liberalii sunt in rolul invinsului. Consiliul National al Noului PNL a aprobat modul de organizare si de functionare a partidului la sedinta convocata la Palatul Parlamentului Maramuresul fiind reprezentat de 34 membri de drept si reprezentanti ai organizatiilor locale, din vechiul PNL si din PDL.

Camera Deputatilor are o noua conducere

Noua conducere a Camerei Deputatilor va avea in componenta trei posturi pentru PSD, cu unul mai mult fata de sesiunea anterioara. Astfel, in aceasta sesiune, PSD va avea 3 vicepresedinti ai Camerei, doi secretari si un chestor, PNL va avea un vicepresedinte, un secretar si un chestor, PC-PLR un post de chestor, UDMR unul de chestor, iar minoritatile un post de secretar.

UPDATE. Camera Deputatilor a amanat decizia privind incetarea mandatului de deputat al lui Petre Roman

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca Plenul Camerei va lua act de incetarea mandatului de deputat al liberalui Petre Roman in sedinta de luni. Petre Roman, a fost declarat in stare de incompatibilitate de catre Agentia Nationala de Integritate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )