Libnet.ro
UNICEF

09:45

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu: Nu semnez petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Decizia justitiei e un act normal (VIDEO)

B1 B1,
Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu: Nu semnez petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Decizia justitiei e un act normal (VIDEO)

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Burleanu, care a lucrat si in administratia prezidentiala, isi explica. continuă pe B1

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu: Nu semnez petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Decizia justitiei e un act normal (VIDEO)

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Burleanu, care a lucrat si in administratia prezidentiala, isi explica.

Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF: Nu voi semna petitia de gratiere a lui Gica Popescu

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la baza sportiva de la Mogosoaia, ca nu va semna petitia de gratiere a lui Gica Popescu, condamnat la inchisoare in Dosarul Transferurilor, chiar daca fostii fotbalisti ai generatiei de aur se vor supara.

Razvan Burleanu, noul presedinte FRF: Piturca si staful sau au sustinerea mea

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat, miercuri seara, dupa amicalul selectionatei Romaniei cu Argentina, ca antrenorul Victor Piturca si staff-ul sau vor avea toata sustinerea sa, precizand ca el nu este un presedinte care schimba antrenori, informeaza Mediafax.

Razvan Burleanu, noul presedinte FRF. Cine este omul care il inlocuieste pe Mircea Sandu dupa 24 de ani

Razvan Burleanu a castigat duelul cu Vasile Avram pentru fotoliul de presedinte FRF cu scorul de 112-59. Iata portretul unui conducator tanar, venit parca de nicaieri, care a furnizat o surpriza uriasa.

PREZENTARE Cine este Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF: A fost angajat in cadrul Parlamentului Romaniei si Administratiei Prezidentiale

Absolvent al Facultatii de Stiinte Politice si fost angajat in cadrul Parlamentului Romaniei si Administratiei Prezidentiale, Razvan Burleanu a castigat, miercuri, alegerile pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Intra in material pentru a vedea o prezentare a celui care il va inlocui pe Mircea Sandu.

Victor Piturca: Poate noul presedinte al FRF are alta optiune pentru echipa nationala

Victor Piturca a sustinut oconferinta de presa inainteaconfruntarii de miercuricu Argentina ora 21. El nu excludevarianta de a fi schimbat de noul presedinte al FRF,.

Noul presedinte al FRF a cerut PRIMA DEMISIE din federatie, dupa castigarea alegerilor

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, i-a cerut, miercuri, secretarului general al federatiei, Adalbert Kassai, sa-si dea demisia, pentru a nu fi nevoit sa-l dea afara, informeaza Mediafax.

Razvan Burleanu il vrea pe Reghecampf ca selectioner. Antrenorul: Mi-as dori doar daca pot continua si la Steaua

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, a declarat miercuri seara, pentru GSP ca si-ar dori ca Laurentiu Reghecampf sa fie selectioner. Reghecampf ar trebui sa fie selectioner. Daca se pune problema, voi.

Razvan Burleanu, noul presedinte FRF, este de parere ca Mircea Sandu are o renta viagera nesimtita

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal incepand de miercuri, Razvan Burleanu este de parere ca fostul detinator al functiei, Mircea Sandu, are o renta viagera nesimtita.

PROFIL: Cine este Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF

Razvan Burleanu a fost ales, miercuri, in postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce l-a invins in turul doi de scrutin pe Vasile Avram cu o diferenta zdrobitoare de scor. Vedeti mai jos cine este Razvan Burleanu, cel mai tanar presedinte de federatie din Europa.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )