Libnet.ro
UNICEF

08:15

Noul primar al Timisoarei, la preluarea mandatului: Nu pot promite ca voi fi un primar comod, dar voi fi un primar sincer

Adevărul Adevărul,
Noul primar al Timisoarei, la preluarea mandatului: Nu pot promite ca voi fi un primar comod, dar voi fi un primar sincer

Dominic Fritz a depus juramantul si a fost instalat oficial in functii de primar la Timisoarei. in discursul de la ceremonia festiva, Dominic Fritz a declarat ca nu se poate promite ca va fi un primar comod, dar a dat asigurari ca va fi un primar sincer. continuă pe Adevărul

Dominic Fritz a depus juramantul de primar al Timisoarei: Nu pot promite ca voi fi un primar comod, dar voi fi un primar sincer (VIDEO)

Dominic Fritz a depus juramantul si a fost instalat oficial in functii de primar al Timisoarei. in discursul de la ceremonia festiva, Dominic Fritz a declarat ca nu se poate promite ca va fi un primar comod,.

Nicusor Dan, noul Primar General al Capitalei: Sunt asa multe energii in Bucuresti, ca nu putem sa nu reusim. Astept CV-uri de la tinerii iesiti de pe bancile universitatilor. Veniti in administratia publica! (VIDEO)

Nicusor Dan este noul Primar General al Capitalei. Acesta a depus juramantul si a sustinut un discurs despre multele probleme de rezolvat, dar si despre potentialul urias si energiile extraordinare ale.

Ludovic Orban, la preluarea mandatului de primar de catre Nicusor Dan: Prezenta mea aici este o garantie a faptului ca in calitate de premier voi sprijini toate proiectele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la evenimentul prin care Nicusor Dan a fost investit oficial in functia de primar general al Capitalei, ca in calitate de sef al Executivului va sprijini toate proiectele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )