Libnet.ro
UNICEF

19:15

Noul sef al Jandarmeriei Romane a participat la interventia in forta de pe 10 august din Piata Victoriei(FOTO)

B1 B1,
Noul sef al Jandarmeriei Romane a participat la interventia in forta de pe 10 august din Piata Victoriei(FOTO)

Noul sef al Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, a fost si el prezent in Piata Victoriei in timpul violentelor de pe 10 august. Potrivit unor imagini difuzate de Digi 24, colonelul i-a coordonat pe jandar. continuă pe B1

Coincidenta? Noul sef al Jandarmeriei e din Teleorman, judetul de unde se trag Dragnea si Carmen Dan. Ce-l recomanda

Colonelul Ionut Catalin Sindile a preluat sefia interimara a Jandarmeriei. Potrivit comunicatului oficial al Jandarmeriei, Sindile este originar din Teleorman, judetul controlat de liderul PSD Liviu Dragnea, de unde mai provin premierul Viorica Dancila si ministrul de Interne, Carmen Dan, cea care l-a numit in functie in locul lui Sebastian Cucos, caruia i-a expirat mandatul interimar.

M.A.I. anunta OFICIAL noul sef al Jandarmeriei. E din Teleorman ...

Ministerul de Interne a anuntat oficial ca la conducerea Jandarmeriei Romane a fost imputernicit Ionut Catalin Sindile, prim adjunct al institutiei. Sindile s-a nascut in Teleorman si are 40 de.

Raspunsul Sperantei Cliseru la solicitarea de a comenta interventia in forta a Jandarmeriei la protestul din 10 august

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a furnizat un raspuns sec, prin intermediul departamentului de comunicare, la solicitarea de a comenta interventia in forta a Jandarmeriei Romane la mitingul care a avut loc pe 10 august in Piata Victoriei.

Stelian Tanase, despre discursul sefului Jandarmeriei Romane: Acest personaj traieste intr-o alta realitate. Ce vrea, sa ne infratim? Pai nu pot sa ma infratesc cu asta care mi-a dat cu gaze (VIDEO)

Jurnalistul Stelian Tanase critica in termeni duri discursul sustinut marti de seful Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos. Desi toata lumea astepta explicatii pentru interventia in forta a.

Iohannis: Noul sef al Jandarmeriei, numit doar dupa finalizarea anchetei privind actiunile jandarmilor de vineri

Jandarmeria Romana a ramas fara sef in plin scandal legat de interventia brutala de la protestul de vineri. Sebastian Cucos a fost imputernicit la comanda, prin ordin al ministrului Carmen Dan, de doua ori.

Sindile, noul sef interimar al Jandarmeriei Romne

Incepand cu data de 15 august , prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Romane, colonel Ionut Catalin Sindile, a fost imputernicit in functia de sef al Jandarmeriei, informeaza Ministerul de Interne.

Sindile, noul sef interimar al Jandarmeriei Romne. Are 40 de ani si este din Teleorman

Incepand cu data de 15 august , prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Romane, colonel Ionut Catalin Sindile, a fost imputernicit in functia de sef al Jandarmeriei, informeaza Ministerul de Interne.

Colonelul Ionut Catalin Sindile a fost numit inspector general al Jandarmeriei Romane in locul lui Sebastian Cucos

Prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Romane, colonel Ionut Catalin Sindile, a fost imputernicit in functia de inspector general al Jandarmeriei Romane, incepand de miercuri, a anuntat Ministerul Afacerilor Interne MAI), noteaza Agerpres.

Colonelul Catalin Sindile a fost imputernicit in functia de inspector general al Jandarmeriei Romane

Prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Romane, colonel Ionut Catalin Sindile, a fost imputernicit in functia de inspector general al Jandarmeriei Romane, incepand de miercuri, a anuntat.

Seful Jandarmeriei Romane, conferinta de presa la ora 19.00

Seful Jandarmeriei Romane, colonelul Sebastian Cucos, sustine marti o conferinta de presa, la ora 19. Anuntul vine la finalul unei zile in care informatiile Jandarmeriei cu privire la prezenta in dispozitivul de coordonare a actiunilor jandarmilor au fost negate de catre Parchetul Militar si, in plus, presedintele Iohannis a anuntat ca nu-l va aviza la conducerea Jandarmeriei Romane.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )