Libnet.ro
UNICEF

22:30

Noul sezon de schi vine cu tarife mai mari la instalatiile de transport pe cablu din Poiana Brasov

Adevărul Adevărul,
Noul sezon de schi vine cu tarife mai mari la instalatiile de transport pe cablu din Poiana Brasov

Vesti proaste pentru turistii care alegeau pentru vacanta de iarna statiunea Poiana Brasov. Consilierii locali brasoveni au decis sa majoreze tarifele la transportul pe cablu, decizia fiind motivata de faptul ca nu s-au mai facut indexari in ultimele trei sezoane, iar alte preturi au crescut. continuă pe Adevărul

Ai masina pregatita pentru noul sezon?

Iarna incepe sa-si faca simtita prezenta din ce in ce mai usor in vietile noastre si aduce odata cu ea temperaturile scazute si precipitatii abundente. Orice sofer vrea sa aiba masina pregatita pentru noul sezon, fiind recomandat sa fie facuta o inspectie amanuntita, pentru a fi siguri ca autoturismul va trece cu brio prin iarna. O schimbare importanta ce trebuie facuta astfel incat sa asigure buna folosire a masinii iarna o reprezinta montarea unor cauciucuri de iarna potrivite, care va vor permite sa conduceti fara probleme in timpul sezonului rece.

Varsovia: Mii de politisti protesteaza pentru salarii mai mari si pensionari anticipate

Cateva mii de politisti, pompieri, vamesi si gardieni de inchisoare s-au adunat marti in Varsovia pentru a cere salarii mai mari si pensionari anticipate, scrie AFP.

O decizie asteptata de 2 ani: Arbitrul telecom propune tarifele maxime de acces la reteaua Netcity, tarife mai mici dect cele actuale si care vor fi obligatorii

Arbitrul telecom ANCOM) a lansat luni in consultare publica tarifele maxime de acces la reteaua subterana de fibra optica Netcity din Bucuresti, tarife care vor fi obligatorii de implementat de catre operatorul acestei retele. Tarifele propuse de ANCOM sunt semnificativ mai mici decat tarifele actuale percepute de NetCity Telecom. Spre exemplu, autoritatea propune un tarif de 75,97 euro/km/luna pentru serviciul de inchieiere tubete Tubecity Transport, fata de un tarif care variaza acum intre 85 si 120 euro/km/luna, in functie de gradul de utilizare. Furnizorii de internet au acuzat recent ca dispar tot mai multe retele de cartier in Bucuresti din cauza tarifelor abuzive de acces la reteua Netcity si a lipsei de interventie a ANCOM.

Primarii celor mai mari patru orase din vestul tarii au format o alianta care si propune sa le conecteze prin autostrazi si linii ferate de mare viteza

Primarii celor patru mari orase din vestul tarii - Cluj Napoca, Timisoara, Oradea si Arad - au creat o alianta care isi propune sa le conecteze prin autostrazi si linii ferate de mare viteza. Pentru viitoarele proiecte, edilii nu stau la mila Bucurestiului si vor sa obtina finantare direct de la Bruxelles, scrie Gazeta de Cluj.

Un centru modern de testare RD va fi deschis la Brasov de unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul automotive

Schaeffler Romania marcheaza un nou pas important in dezvoltarea activitatilor de Research Development RD), prin punerea pietrei de temelie pentru unul dintre cele mai moderne centre de testare din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )