Libnet.ro
UNICEF

08:00

Noul stadion din Craiova de 54 de milioane de euro, preluat oficial de la Primarie. Arena din Banie nu are avize din partea ISU, FRF si LPF

Adevărul Adevărul,
Noul stadion din Craiova de 54 de milioane de euro, preluat oficial de la Primarie. Arena din Banie nu are avize din partea ISU, FRF si LPF

Noul stadion din Craiova a fost preluat marti dimineata de autoritatile locale. Arena din Banie nu are in momentul de fata avize din partea ISU, FRF si LPF, insa va fi inagurata vineri, cu un meci amical intre CSU Craiova si Slavia Praga. continuă pe Adevărul

VIDEO Receptia noului stadion de 54 de milioane de euro s-a incheiat. Arena din Banie este gata

Compania Nationala de Investitii a anuntat astazi pe Facebook ca receptia noului stadion din Craiova s-a incheiat astazi. Arena din Banie a costat 54 milioane de euro, bani proveniti din fonduri guvernamentale.

VIDEO Receptia noului stadion de 54 de milioane de euro s-a incheiat. Anuntul a fost facut pe Facebook de Compania Nationala de Investitii: Arena din Banie este gata

Compania Nationala de Investitii a anuntat astazi pe Facebook ca receptia noului stadion din Craiova s-a incheiat astazi. Arena din Banie a costat 54 milioane de euro, bani proveniti din fonduri guvernamentale.

Stadionul Olgutei privatizat dinainte de inaugurare. Presedinte CSU Craiova: E performanta, nu amatorism sa se joace aici copii cu pistoale cu apa

Stadion pe persoana fizica - cam asa se poate numi situatia ce se pregateste la noul stadion din Craiova, numit in presa si bijuteria Olgutei pentru implicarea puternica a.

Contract de exclusivitate pentru stadionul din Craiova

Marcel Popescu, presedintele CSU Craiova, a anuntat ca exista un contract exclusiv pentru folosirea noului stadion din Banie.

Tranzactii de 8,6 milioane euro, in prima sedinta a saptamanii

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de ieri, o lichiditate de 39,54 milioane de lei 8,61 milioane de euro), sub media zilnica a acestui an 48,8 milioane lei), in contextul in care indicele de referinta BET a incheiat seria de treisprezece scaderi consecutive, apreciindu-se cu 0,46%.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8,6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 39,54 milioane de lei 8,61 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat vineri 71,68 milioane de euro).

FOTOGALERIE Compania Nationala de Investitii a finalizat lucrarile la Stadionul din Craiova. Arena are peste 30.000 de locuri si a costat 240 milioane lei

Compania Nationala de Investitii a finalizat lucrarile la Stadionul din Craiova, a facut receptia obiectivului si acesta a fost predat primariei, anunta Ministerul Dezvoltarii intr-un comunicat de presa. Stadionul a costat aproximativ 240 milioane lei, are 30. 983 de locuri si a fost construit in aproximativ 2 ani. Stadionul nu are deocamdata avizele din partea ISU, FRF si LPF, sarcina obtinerii acestora revenind beneficiarului, respectiv Primaria municipiului Craiova, potrivit sursei citate.

Peste 875 milioane Euro pentru fermieri, plati directe din fonduri UE

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza luni ca suma totala autorizata la plata pana luni, ca avans aferent Campaniei 2017 de plati directe, este de 875,25 milioane euro pentru un numar de 727. 214 fermieri care au depus Cerere unica de plata pentru fondurile europene.

Companiile romanesti de armament au exportat arme si echipamente militare in valoare de 100,7 milioane euro

Companiile romanesti de armament au exportat arme si echipamente militare in valoare de 100,7 milioane euro, in primele 6 luni, SUA numarandu-se printre clientii fideli, potrivit.

Opt indici BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 9,3 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 43,2 milioane de lei 9,3 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat ieri 43,45 milioane de lei).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2686 seconds )