Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul Volkswagen Golf VII poate fi comandat si pe piata din Romania. Afla care sunt preturile oficiale!

B1 B1,
Noul Volkswagen Golf VII poate fi comandat si pe piata din Romania. Afla care sunt preturile oficiale!

Noul Volkswagen Golf poate fi comandat de luni si pe piata din Romania. Porche Romania, importatorul marcii pe piata locala, a prezentat preturile oficiale pentru noul Golf, la doua saptamani de la testele. continuă pe B1

Noul Volkswagen Golf are preturi cuprinse intre 15.441 si 24.292 euro cu TVA in Romania

A saptea generatie a modelului Volkswagen Golf a ajuns in Romania la preturi cuprinse intre 15. 441 si 24. 292 euro cu TVA, dar fara optionale, fiind disponibila exclusiv varianta de caroserie cu cinci usi, nu si cea cu trei usi. Pentru noul Golf sunt disponibile patru motorizari pe benzina si doua diesel toate supraalimentate cu turbina. Cei mai puternici rivali ai lui Golf pe piata locala sunt modele Ford Focus, Opel Astra, Renault Megane, Kia ceed, si Hyundai i30.

Noul VW Golf 7, disponibil in Romania de la 15.442 de euro

Noul Volkswagen Golf poate fi comandat pe piata din Romania la un pret de pornire de 15. 442 de euro, pentru versiunea 1. 2 TSI de 85 CP, nivel de echipare Trendline. Producatorul auto ofera o echipare standard bogata, care include un ecran tactil de 5 inch, aer conditionat si oglinzi incalzite.

Dacia: Vanzari in scadere cu 23% pe piata din Franta

Dacia a inmatriculat pe piata din Franta 6. 626 de autoturisme noi in luna octombrie, cu 22,6% mai putin comparativ cu perioada similara din 2011, cand au fost inregistrate 8. 565 unitati.

Ford vrea sa depaseasca Volkswagen pe piata din Romania

Ford a prezentat presei din Romania modelul B-Max, primul autoturism fabricat integral in Romania de marca Ford. Odata cu noile grile de preturi, care aduc o reducere de circa 700 de euro pentru versiunea de.

Apple iPhone poate fi exclus de pe piata din Mexic, motivul: iFone, un brand inregistrat cu patru ani inainte de o companie mexicana

Apple a primit o lovitura importanta pe piata din Mexic. Un tribunal a recunoscut inregistrarea marcii iFone in 2004, cu trei ani inainte de lansarea Apple iPhone. Problemele s-ar putea solda chiar cu interzicerea.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )