Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noutati pe Netflix in 2021. Ce filme noi intra si care sunt cele mai asteptate seriale ale anului

Playtech Playtech,
Noutati pe Netflix in 2021. Ce filme noi intra si care sunt cele mai asteptate seriale ale anului

Luna ianuarie a anului 2021, aduce noutati in ceea ce priveste filmele si serialele de pe Netflix. Totodata, unele dintre cele mai indragite, asteptate si urmarite seriale vor continua. Iata care sunt noutatile in materie de filme pe Netflix 2021. Noutatile in materie de filme pe Netflix 2021 in acest articol puteti descoperi o lista . continuă pe Playtech

Superstitii de Revelion 2021. 9 lucruri pe care toti romanii trebuie sa le faca pentru bogatie si noroc

Anul nou vine cu pasi foarte repezi, iar oamenii se pregatesc in felul lor sa-l intampine. Care sunt superstitiile pe care le au majoritatea romanilor in noaptea dintre ani? Ce fac unii ca sa se fereasca de saracie si ghinion? Superstitiile de Revelion ale romanilor? Romanii sunt superstitiosi, lucru care se trage din mosi stramosi, .

Valeriu Gheorghita, mesaj pentru cei care sunt sceptici in privinta vaccinarii anti-COVID: Toate etapele din studiile clinice efectuate pana in momentul de fata nu au facut rabat de la nicio norma (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, medicul care coordoneaza campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre suspiciunile pe care le au inca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1911 seconds )