Libnet.ro
UNICEF

15:00

Noutati la Pro TV anul viitor: un show cu vedete din Romania in jungla din Africa

Adevărul Adevărul,
Noutati la Pro TV anul viitor: un show cu vedete din Romania in jungla din Africa

Pro TV va difuza anul viitor reality-show-ul Im a celebrity, get me out of here/Sunt celebru, scoate-ma de aici!, la care vor participa 12 vedete din Romania, celebritati care trebuie sa traiasca in conditii grele, in jungla din Africa de Sud. continuă pe Adevărul

Nivelul accizelor va fi exprimat in lei, incepand de anul viitor

Incepand de anul viitor, accizele nu se vor mai calcula in euro, ci in lei. Ministerul de Finante a publicat proiectul de ordonanta de urgenta care completeaza Codul Fiscal. Cursul valutar la care se va face.

Nivelul accizelor va fi exprimat in lei, incepand de anul viitor, si indexat cu rata inflatiei

Nivelul accizelor va fi exprimat in lei, incepand de anul viitor, iar din 2016 va fi actualizat, anual, cu rata inflatiei, potrivit unui proiect de modificare a Codului Fiscal.

Companiile mari din Romania vor fi obligate sa publice raportari anti-spaga. Cine, cand si cum

Companiile mari din Romania si celelalte state ale Uniunii Euoropene vor fi obligate sa publice raportari non-financiare care sa contina situatii inclusiv reeritoare la masuri anti-mita, potrivit unei directive europene intrate recent in vigoare si prezentate luni de Centrul Roman de Politici Europene CRPE).

Presiunea fiscala pe mediul de afaceri risca sa alunge capitalul din Romania

Presiunea fiscala pusa tot mai puternic pe mediul de afaceri risca sa alunge capitalul din tara noastra, facandu-ne sa asistam la o adevarata sinucidere economica, avertizeaza economistii de la compania de business information si credit risk management KeysFin, intr-o analiza privind evolutia fiscalitatii din Romania din 2004 pana in prezent, trimisa astazi redactiei.

Burleanu, nemultumit de arbitrajul din Romania: Asteptam propuneri de sanctiuni

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, este nemultumit de modul in care au fost arbitrare meciurile din Romania in ultima perioada. Seful FRF a declarat ca asteapta sa vada sanctiuni si masuri concrete din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor CCA).

Asiguratorii din Romania se opun infiintarii CEETAR. Este sesizata Comisia Europeana

Uniunile nationale care reprezinta companiile de asigurari din Romania, UNSAR si UNSICAR, aduc in atentia Comisiei Europene proiectul de infiintare al CEETAR, singura institutie care va putea evalua vehiculele avariate, pentru care s-a incheiat o polita RCA sau CASCO.

Uniunea Editorilor din Romania: Ne aflam la sfarsitul anului si Ministerul Educatiei nu a inceput organizarea licitatiei de manuale noi pentru clasele a III-a si a IV-a

Uniunea Editorilor din Romania sustine ca Ministerul Educatiei se pregateste sa reediteze scandalul manualelor digitale si in cazul licitatiei de manuale pentru clasele a III-a si a IV-a. Ne asteptam cu totii ca specialistii si conducerea ministerului sa traga toate invatamintele din organizarea dezastruoasa a licitatiei pentru noile manuale destinate claselor I si a II-a si sa demareze, cel tarziu la 15 septembrie 2014, procedurile premergatoare achizitiei de manuale pentru clasele a III-a si a IV-a, prin aprobarea programelor scolare, avertizeaza Uniunea.

Cartel Alfa cere Wizz Air sa inceteze presiunile asupra angajatilor din Romania

Sindicatul Cartel ALFA cere conducerii companiei Wizz Air Ungaria sa inceteze presiunile asupra angajatilor din Romania, victime ale unui nou abuz din partea angajatorului, arata un comunicat remis redactiei.

Castigatorii Superscrieri ridica stacheta non-fictiunilor din Romania

Cea mai asteptata competitie a anului, de sustinere a jurnalismului narativ si a scrierilor de non-fictiune din Romania, a incheiat pe 26 noiembrie cea de-a patra editie. Initiativa Premiile Superscrieri, non-fictiuni care schimba lumea, a adunat la Gala de Premiere pe unii dintre cei mai buni autori de gen din tara, precum si sustinatori. Vezi in articol castigatorii editiei din 2014.

webPR: WEBSTYLER singura agentie din Romania premiata la European Excellence Awards

WEBSTYLERestesingura agentie din Romania premiata la European Excellence Awards, cea mai importanta competitie de PR si comunicare din Europa. Raportul OMV Petrom The Power of Stories a devansat la categoria CSR Reports lucrarica BMW Group Sustainable Value Report sau Sustainability Report of Hypo Vereinsbank, a Member of Unicredit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )