Libnet.ro
UNICEF

13:45

Novak Djokovic, acuzat de practici incorecte dupa calificarea in semifinalele de la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 Novak Djokovic, acuzat de practici incorecte dupa calificarea in semifinalele de la Roland Garros

Pablo Carreno Busta a parasit Roland Garros-ul in sferturi, acesta fiind invins in patru seturi de Novak Djokovic. Ibericul l-a criticat pe liderul mondial la finalul partidei, la conferinta de presa, Nole fiind acuzat ca are o anumita strategie atunci cand este condus pe tabela. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Novak Djokovic completeaza careul de asi Sarbul l-a invins pe Pablo Carreno-Busta, dupa ce a pierdut primul set

Novak Djokovic, principalul favorit al competitiei de la Roland Garros, s-a calificat in semifinale, dupa ce l-a invins pe ibericul Pablo Carreno Busta cap de serie nr. 17), scor 4-6, 6-2, 6-3, 6-4.

Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in sferturi, dupa o victorie in trei seturi cu Karen Khachanov

Novak Djokovic principalul favorit) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-3, pe rusul Karen Khachanov 16 ATP, cap de serie nr. Meciul a durat doua ore si 23 de minute.

Novak Djokovic a comis-o din nou. A lovit inca un arbitru de linie, de data aceasta la Roland Garros: A fost un deja-vu. A fost o lovitura puternica (VIDEO)

Novak Djokovicloveste din nou. Dupa ce a fost descalificat din optimile de la US Open pentru ca a lovit accidental o femeie arbitru la linie, jucatorul de tenis a repetat incidentul, insa de aceasta data.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )