Libnet.ro
UNICEF

06:45

NOVEL RESEARCH: Contrabanda cu tigarete, la cel mai mic nivel din ultimii sase ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NOVEL RESEARCH: Contrabanda cu tigarete, la cel mai mic nivel din ultimii sase ani

Piata neagra a tigaretelor a scazut in iulie la 13,7% din totalul consumului, cu 1,2 puncte procentuale mai putin fata de mai si cu 3,6 puncte procentuale comparativ cu ianuarie 2019, conform unui studiu Novel Research, in care se precizeaza ca un nivel al contrabandei de sub 14% nu s-a mai inregistrat de sase ani. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU: Contrabanda cu tigarete, la cel mai mic nivel din ultimii sase ani

Piata neagra a tigaretelor a scazut in iulie la 13,7% din totalul consumului, cu 1,2 puncte procentuale mai putin fata de mai si cu 3,6 puncte procentuale comparativ cu ianuarie 2019, iar un nivel al contrabandei de sub 14% nu s-a mai inregistrat de sase ani, arata un studiu Novel Research.

Contrabanda cu tigarete, la cel mai mic nivel din ultimii sase ani

Piata neagra a tigaretelor a scazut in iulie la 13,7% din totalul consumului, cu 1,2 puncte procentu.

CURS VALUTAR. Lira sterlina, cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7332 leieuro, in crestere cu 0,07% fata de valoarea atinsa joi. Lira sterlina a urcat la cel mai mare nivel.

Totul despre anul scolar 2019-2020: anul cu cel mai mic numar de elevi din`90 incoace Structura, calendarul examenelor nationale si problemele nerezolvate

Anul scolar 2019-2020 care incepe luni marcheaza un record negativ postdecembrist in evolutia efectivelor de elevi din invatamantul preuniversitar, fiind pentru prima data cand numarul acestora scade sub trei milioane. Astfel, doar 2,8 milioane de elevi incep de luni cursurile anului scolar 2019-2020, iar la catedra sunt 215. 289 de profesori. Ministerul Educatiei ii asteapta in 17. 464 de scoli, dintre care 6. 293 au personalitate juridica, iar 11. 171 sunt structuri arondate acestora.

VIDEO Andreescu, noua regina: Bianca a dezvaluit cand a realizat ca e pregatita sa joace la cel mai inalt nivel

Bianca Andreescu 15 WTA) s-a calificat in finala de la US Open dupa care a acordat un interviu emotionant chiar pe teren, unde tocmai o invinsese pe Belinda Bencici 12 WTA).

Raluca Pruna, despre interdictia primita de Dragnea in SUA:Responsabil este si PSD, care a dus politica la cel mai jos nivel cu putinta

Fostul ministru al Justitiei in guvernul Ciolos Raluca Pruna sustine ca, in contextul interdictiei primite de Liviu Dragnea de a intra pe teritoriul SUA pentru fapte de coruptie, o responsabilitate morala o are si partidul PSD pentru politica dusa in ultimii ani.

Romania, cel mai prost loc la incasarea TVA in UE in 2017. Stam mai rau decat Grecia

Romania a inregistrat cel mai mare deficit de incasare a TVA la nivel national. 36% din veniturile din TVA preconizate nu au fost incasate in 2017, potrivit unui raport al Comisiei Europene publicat.

Detalii necunoscute despre cel mai de succes serial de comedie din Romania. Cum a luat nastere Las Fierbinti

Cel mai iubit serial de comedie din Romania, care sa speram ca va ajunge din urma numarul sezoanelor cunoscutului show Tanar si nelinistit a avut un inceput diferit. Cine a venit cu ideea celui mai de succes produs de televiziune al momentului? Chiar Costi Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, a dezaluit acest lucru.

SUA si-au retras cel mai avansat sistem mobil anti-racheta din Romania! Detalii de ultim moment

Statele Unite au retras din Romania cel mai avansat sistem mobil anti-racheta - THAAD Teminal High Altitude Area Defense). Armamentul a fost desfasurat in tara noastra in luna aprilie pentru perioada in.

Business report: Gripa la Berlin, Bucurestiul face febra: cel mai mare partener pentru exporturile romanesti se apropie de recesiune tehnica; Bancile nu mai dau credite pentru locuinte. Motivele: scaderea gradului de indatorare si cresterea preturilor

Cea mai mare economie UE este aproape de recesiune exporturile Germaniei in declin. Exporturile Germaniei au scazut cu 1,3% in Trimestrul 2, cel mai mare declin din ultimii sase ani, iar cresterea lor firava pe intreg primul semestru. Ce credit poate obtine o familie cu un venit de 5. 000 lei. Statisticile arata ca peste 30% dintre tinerii romani, cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani, iau in calcul un credit pentru achizitia unei locuinte iar aceasta in timp ce 13%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )