Libnet.ro
UNICEF

01:05

NUCLEARA din showbiz A EXPLODAT! Victor Slav, prins DROGAT la VOLAN! Vedeta a ars-o bine de tot pe MARIJUANA si acum risca PUSCARIA!

B1 B1,
NUCLEARA din showbiz A EXPLODAT! Victor Slav, prins DROGAT la VOLAN! Vedeta a ars-o bine de tot pe MARIJUANA si acum risca PUSCARIA!

Bomba in showbizul autohton! Unul din cei mai cunoscuti prezentatori de televiziune a fost prins drogat in timp ce conducea. continuă pe B1

Noi dezvaluiri despre Explozia nucleara din Rusia! Ar fi avut loc in timpul recuperarii unei rachete cu propulsie nucleara de pe fundul Oceanului Arctic

Un raport al serviciilor americane de informatiia constatat ca misterioasa explozie de pe coasta de nord a Rusiei s-a produs in timpul unei misiuni de recuperare pentru a unei rachete cu energie nucleara de pe.

Misterioasa explozie nucleara din Rusia a avut loc in timpul recuperarii rachetei din mare

Misterioasa explozie din nordul Rusiei care a cauzat cresterea nivelurilor de radiatii a avut loc in timpul unei misiuni de recuperare a unei rachete de croaziera cu propulsie nucleara de pe fundul marii, spune un oficial american citat de CNBC, scrie The Moscow Times.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )