Libnet.ro
UNICEF

22:00

Nuclearelectrica, anunt de ultima ora in urma exploziei din Rusia: Nu exista o crestere a nivelului de radiatii in Romania, in urma exploziei din Rusia

B1 B1,
Nuclearelectrica, anunt de ultima ora in urma exploziei din Rusia: Nu exista o crestere a nivelului de radiatii in Romania, in urma exploziei din Rusia

Cosmin Ghita, directorul general al Nuclearelectrica, a anuntat ca nivelul de radiatii pe teritoriul Romaniei nu a crescut in urma exploziei nucleare din Rusia produsa la o baza de lansare a rachetelor din. continuă pe B1

Nuclearelectrica: Nu exista o crestere a nivelului de radiatii in Romania, in urma exploziei din Rusia

Nivelul de radiatii pe teritoriul Romaniei nu a crescut, in urma exploziei din Rusia, a afirmat, miercuri, Cosmin Ghita, directorul general al Nuclearelectrica intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres. El a fost intrebat de jurnalisti daca a primit vreo informare in legatura cu incidentul din Rusia. Nu am primit niciun fel de informare decat cea de publica. Este un incident militar. Asa cum a aratat si CNCAN Comisia Nationala pentru Controlul Activitatii Nucleare - n. r. ) nu exista o crestere a nivelului de radiatii. Nici noi, la Cernavoda, unde monitorizam aceste emisii, nu am sesizat o crestere a nivelului de radiatii, a aratat Ghita.

Veste de ultima ora! Ce au anuntat procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din casa groazei din Caracal

Anchetatorii au incheiat o saptamana intensa, desfasurata la perchezitii in casa groazei din Caracal, si au facut un anunt important in urma acestor verificari. Procurorii DIICOT au anuntat ce s-a intamplat, sambata 10 august, la perchezitiile de pe proprietatea lui Gheorghe Dinca si ce se va intampla mai departe. Perchezitiile in casa groazei din .

Rasturnare de situatie in privinta emisiunii Acces Direct. Anunt de ultima ora

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale dupa-amiezii, difuzat in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:00, revine pe micile ecrane in aceasta toamna cu un nou sezon, dar si o serie de.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cod galben de furtuni puternice, vijelii si grindina in aproape toata tara

Un numar de 32 de judete intra miercuri la ora 12:00 sub Cod galben de averse torentiale si vijelii, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meteorologie, care va fi valabila.

GATA, vine MARELE CUTREMUR: Anunt de ultima ora facut de Gheorghe Marmureanu! Datele arata ca...

Cand va fi urmatorul mare cutremur care va lovi Romania este intrebarea care inspaimanta pe toata lumea inca de la tragedia din 1977. in contextul in care activitatea seismica s-a intesificat in.

Anchetatorii, masura de ultima ora la Caracal. Betoanele din curtea lui Gheorghe Dinca, scanate

Anchetatorii vor scana cu un aparat special gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dinca. Daca aceste analize vor arata ceva este in neregula, atunci se va trece la spargerea cimentului. Astazi a fost.

Tarile europene sunt in alerta in urma exploziei nucleare din Rusia

Explozia din nordul Rusiei de pe 5 august, care a dus la moartea a cinci cercetatori, facea parte di.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Vremea se schimba radical. Furtuni si ploi torentiale in toata tara, incepand de miercuri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o noua atentionare Cod galben de disconfort termic accentuat si canicula ce va persista pe tot parcursul zilei de 13 august, in.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora pentru romani: Bugetul pentru Sanatate ramane la fel. Educatia, fonduri cu 42,4% mai mult decat in 2018

Rectificarea bugetara pe care Guvernul o va adopta in sedinta de luni este una pozitiva si va asigura sumele necesare pentru plata salariilor, pensiilor si tuturor indemnizatiilor sociale, pentru buna.

Rusia recunoaste caracterul nuclear al exploziei din Arhaghelsk, dupa doua zile de tacere, dar spune ca nu exista niciun pericol

Dupa doua zile de tacere, Rusia a recunoscut sambata ca explozia care a avut loc joi la o baza de lansare de rachete in Marele Nord a avut un caracter nuclear, revizuind totodata in crestere bilantul, la cinci morti, scrie AFP, citata Hotnews. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )