Libnet.ro
UNICEF

23:45

Nuclearelectrica a vandut electricitate de peste 10 milioane euro catre Electrica Furnizare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nuclearelectrica a vandut electricitate de peste 10 milioane euro catre Electrica Furnizare

Nuclearelectrica simbol SNN), a vandut, saptamana trecuta, electricitate in valoare de 45,4 milioane de lei 10,2 milioane euro), furnizorului de profil Electrica Furnizare, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Nuclearelectrica a vandut catre Electrica Furnizare electricitate in valoare de peste 10 milioane de euro

Operatorul centralei nucleare de la Cernavoda, Nuclearelectrica, a vandut saptamana trecuta electricitate in valoare de 45,4 milioane de lei 10,2 milioane de euro) furnizorului de profil Electrica Furnizare. Energia 262. 800 MWh) va fi livrata in perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2014, la pretul de 173,01 lei pe MWh.

Romanii vor cumpara online de 40 milioane euro in Vinerea Neagra, estimeaza procesatorul Pay U

Furnizorul de solutii e-commerce PayU Romania estimeaza ca anul acesta, peste 400. 000 de romani vor cumpara de Black Friday produse din magazinele online, iar valoarea totala va fi de circa 40 milioane euro, se arata intr-un comuniocat de presa. Vinerea Neagra nu va fi pe 29 noiembrie precum in SUA, ci cu o saptamana mai devreme. Printre marii retaileri care au pregatit oferte speciale de Black Friday se numara: Carrefour, Domo, eMAG, F64 si PC Garage.

Cui a vandut Nuclearelectrica electricitate de 45 milioane de lei

Operatorul centralei nucleare de la Cernavoda, Nuclearelectrica SNN), a vandut saptamana trecuta electricitate in valoare de 45,4 milioane de lei 10,2 milioane euro) furnizorului de profil Electrica Furnizare, scrie Mediafax .

Loto 6/49: Report de peste 1,5 milioane euro

Duminica, 17 noiembrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La jocul Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de peste 6,8 milioane lei peste 1,5 milioane euro), informeaza Loteria Romana, potrivit Mediafax.

UPDATE Loto 6/49: Report de peste 1,5 milioane euro. Ce numere au fost extrase

Duminica, 17 noiembrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La jocul Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de peste 6,8 milioane lei peste 1,5 milioane euro), informeaza Loteria Romana, potrivit Mediafax.

Politistii au acordat amenzi de peste 2 milioane lei

Peste 300 de suspecti de infractiuni au fost depistati de politisti, in urma actiunilor desfasurate pe parcursul a trei zile, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Parlamentul Romaniei pare sa fie un fel de furnicar. Parlamentarii au 2.265 de angajati pentru care deconteaza peste 3 milioane de lei lunar

Parlamentul Romaniei pare sa fie un fel de furnicar, unde se munceste fara oprire. Peste 2. 260 de persoane sunt angajate la birourile celor 586 de deputati si senatori. Pentru toti acesti angajati, care nu cont.

Conducerea CFR: Trenurile vor circula cu 160 de kilometri pe ora, peste 10 ani

Trenurile vor circula cu 160 de kilometri pe ora, peste 10 ani, sustine conducerea CFR. Mai mult, liniile de cale ferata din Gara de Nord vor deveni subterane. Pentru toate acestea, este nevoie de 1,5 miliarde euro,.

MFE: Tara noastra a absorbit fonduri structurale de 650 milioane euro

Tara noastra a absorbit, luna trecuta, fonduri structurale si de coeziune in valoare de aproximativ 650 milioane euro, arata Ministerul Fondurilor Europene MFE) pe site-ul sau.

EximBank acorda un credit de peste 14 milioane de lei companiei Vernicolor

EximBank a acordat companiei Vernicolor din Oradea, specializata in vopsirea componentelor din material plastic pentru industria auto, un credit de investitii de peste 14 milioane de lei, necesar pentru achizitia unei noi linii tehnologice, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )