Libnet.ro
UNICEF

07:00

Nuclearelectrica vinde energie mai ieftin decat Hidroelectrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nuclearelectrica vinde energie mai ieftin decat Hidroelectrica

Nuclearelectrica a anuntat, pe piata PCCB administrata de OPCOM, mai multe licitatii de vanzare a energiei la un pret minim de pornire de 165,5 lei/MWh. continuă pe Ziarul Bursa

Fara precedent: gigantii din retail au fost amendati de guvernul argentinian pentru ca au vrut sa vanda mai ieftin

La o zi dupa ce au anuntat cea mai mare inflatie din ultimii zece ani, autoritatile argentiniene au amendat mai multi retaileri, printre care Careffour si Wal-Mart, pentru ca au incercat sa vanda mai ieftin o serie de produse ale caror preturi erau.

Profit record pentru Petrom in 2013: Acesta a fost cu 22% mai mare decat in 2012

Petrom a inregistrat in 2013 un profit record de 4,82 miliarde lei, cu 22% mai mare decat cel din 2012, in timp ce vanzarile au scazut cu opt procente, la 24,18 miliarde lei, relateaza B1 TV care citeaza datele .

Vasilescu (BNR): Salariile de la BNR sunt mai mici decat la ASF

Salariile de la Banca Na and tionala a Romaniei sunt mai mici decat la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), iar salariul de baza al guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, este de 10. 000 euro pe luna, a declarat luni, consilierul guvernatorului, Adrian Vasilescu.

Grecia: Statistici mai bune decat asteptarile

Economia Greciei a inregistrat, in 2013, o scadere sub estimari, de 3,7%, evolutia fiind mai buna decat asteptarile pentru prima oara dupa izbucnirea crizei datoriilor, potrivit datelor preliminare ale Autoritatii Elene de Statistica.

Mircea Ionescu Quintus: USL e mai important decat candidatura lui Antonescu la prezidentiale

Fostul presedinte al Partidului National Liberal, Mircea Ionescu Quintus, este de parere ca liderii USL trebuie sa faca pace si atentioneaza ca soarta coalitiei de guvernare cantareste mai greu decat candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale.

Quintus: Guvernarea este mai importanta decat candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale.

Mircea Ionescu Quintus, fostul presedinte al PNL, sustine ca e mai importanta soarta statului decat candidatura lui Crin Antonescu la Presedintie, conform unui interviu acordat site-ului stiripesurse. ro Quintus a afirmat ca a avut o discutie cu Crin Antonescu, in care l-a sfatuit sa accepte o solutie de compromis necompromitatoare, pentru ca guvernarea sa nu aiba de suferit. Toata problema asta a noastra nu este ca neaparat sa-l impingem neaparat pe Crin Antonescu in fruntea statului. Daca .

Mircea Ionescu Quintus: Guvernarea tarii este mai importanta decat candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale

Fostul presedinte al PNL Mircea Ionescu Quintus intervine in conflictul dintre liderii USL, tot mai aprins in ultima perioada. Acesta sustine ca e mai importanta soarta statului decat candidatura lui Crin.

INTERVIU. Julian Hingley: Nici o natiune nu poate fi mai puternica decat sistemul ei ...

Julian Hingley a fost angajat de clusterul Cluj IT pentru a genera un nou model educational in Cluj Innovation City. Britanicul Julian Hingley conduce scoli internationale in Romania de mai mult de un deceniu. Unele dintre acestea au reusit sa ajunga in elita mondiala a educatiei. Expertul britanic este considerat de unii drept un adevarat guru al educatiei moderne si a fost angajat ca expert de clusterul Cluj IT. El doreste sa provoace o dezbatere nationala pe tema educatiei in .

Noul telefon Galaxy al celor de la Samsung va avea un ecran mai mare decat modelul S4

Noua generatie de telefoane Galaxy care va fi scoasa pe piata saptamana viitoare de Samsung Electronics va avea un ecran mai mare, de 5,2 inci, fata de actualul model,S4, scrie Bloomberg citand o sursa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )