Libnet.ro
UNICEF

07:15

Numai de bine: Joaca, cea mai buna terapie pentru copii

Antena3 Antena3,
Numai de bine: Joaca, cea mai buna terapie pentru copii

Va mai amintiti cand erati mici si va jucati cu plastilina? Cand modelati diferite figurine, cand combinati culorile si formele? Eram pasionata sa modelez si, din pacate, puteam face asta numai in parc. continuă pe Antena3

Cea mai tare garantie pentru un smartphone!

Cel mai nou smartphone Evolio a fost lansat acum cateva zile si, la prima vedere, pare a fi foarte ok. Asa cum au obisnuit deja cei de la Evolio, noul terminal M5 are un design elegant, finisaje de calitate, pret acceptabil si specificatii tehnice bune: procesor quad core de la MediaTek, memorie 1 GB RAM si 8 GB Flash, ecran IPS de 5 inch si o autonomie sporita. Telefonul Evolio M5 are doua camere foto cu rezolutie de 8MP si respectiv 2 MP.

Pe jumatate Lego: cea mai impresionanta masina de la cursa Le Mans [VIDEO]

Cursa de anduranta Le Mans se desfasoara anual in Franta. Timp de 24 de ore, peste 50 soferi priceputi se intrec nu numai in viteza, ci si in eficienta. Pe langa bolizii clasici, anul acesta, pe pista a aparut si o masina cu totul speciala. Popularul joc Lego nu mai este demult doar o modalitate [] Pe jumatate Lego: cea mai impresionanta masina de la cursa Le Mans [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Hillary Clinton glumeste pe tema varstei sale: Voi fi cea mai tanara femeie presedinte al SUA

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton, de 67 de ani, a redus, sambata, la tacere intrebarile privind varsta sa, in cadrul primului sau discurs de campanie, afirmand ca ar deveni cea mai tanara femeie presedinte din istoria SUA daca ar fi aleasa, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Hillary Clinton glumeste pe tema varstei sale: Voi fi cea mai tanara femeie presedinte al SUA

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton, de 67 de ani, a redus la tacere intrebarile privind varsta sa, in cadrul primului sau discurs de campanie, afirmand ca ar deveni cea mai tanara femeie.

Cea mai misterioasa carte e una in care nimeni nu stie ce scrie de peste 600 de ani [VIDEO]

Cand auzi sintagma carte misterioasa, probabil te astepti sa fie vorba despre una dintre cartile pline de teorii ale conspiratiei marcaDan Brown. in realitate, este vorba despre un manuscris cifrat misterios, al carui autor nu este cunoscut, la fel ca data aparitiei. Numerosi cercetatori si criptografi au incercat zadarnic sa descifreze misterioasa scriere, de-a lungul [] Cea mai misterioasa carte e una in care nimeni nu stie ce scrie de peste 600 de ani [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai misterioasa carte nu poate fi descifrata de peste 600 de ani [VIDEO]

Cand auzi sintagma carte misterioasa, probabil te astepti sa fie vorba despre una dintre cartile pline de teorii ale conspiratiei marcaDan Brown. in realitate, este vorba despre un manuscris cifrat misterios, al carui autor nu este cunoscut, la fel ca data aparitiei. Numerosi cercetatori si criptografi au incercat zadarnic sa descifreze misterioasa scriere, de-a lungul [] Cea mai misterioasa carte nu poate fi descifrata de peste 600 de ani [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO Performante capitaliste in Insula Mare a Brailei, cea mai mare exploatatie agricola din Europa, creata in urma cu 50 de ani de regimul comunist

Agricost SRL, firma care exploateaza nu mai putin de 57. 000 hectare de teren arabil in Insula Mare a Brailei a incercat, miercuri, 10 iunie, sa demonstreze ca are in administrare nu doar cea mai mare exploatatie agricola din Europa ci si una dintre cele mai perfomante de pe continent.

Cluburile din Liga I nu fac niciun pas inapoi in lupta pentru banii din drepturile TV. RCS-RDS si Telekom au venit cu o oferta mai buna!

Cluburile din Liga I, intrunite, vineri, in Adunarea Generala a LPF, au respins propunerea companiei ISB de diminuarea a contractului privind drepturile TV ale meciurilor din primul esalon, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul AG a LPF.

Ambasada SUA, la aniversarea de135 de ani de relatii diplomatice cu Romania:Ne dorim ca toti romanii sa se bucure de pace si securitate, protejati de statul de drept.NATO este nu doar cea mai mareata alianta din istoria mondiala, ci si cea care asigura s

In data de 14 iunie, Statele Unite ale Americii si Romania sarbatoresc 135 de ani de relatii diplomatice. Lumea s-a schimbat considerabil in aceasta perioada. Multi diplomati din ambele tari au depus eforturi sustinute de-a lungul anilor pentru a construi, mentine si consolida relatia. Ne bucuram acum de rezultatele eforturilor lor, sub forma unui parteneriat strategic infloritor, transmite Ambasada SUA prin intermediul unui comunicat de presa.

Secvential: MINERIADA, cea mai neagra pagina de Istorie. Monica Macovei, dovada ca a mintit in legatura cu mandatele de arestare pentru protestatari

Adrian Ursu a prezentat, la Secvential, povestile de viata a trei persoane pentru care Mineriada din iunie 1990 nu reprezinta o simpla pagina de istorie, precum si dovada minciunii Monicai Macovei cu privire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )