Libnet.ro
UNICEF

07:15

Numai de bine. Masti de iarna care iti fac tenul stralucitor, cu aur, caviar si venin

Antena3 Antena3,
Numai de bine. Masti de iarna care iti fac tenul stralucitor, cu aur, caviar si venin

Mastile de fata cu aur sau caviar sunt printre primele recomandari ale specialistilor atunci cand vine vorba de ingrijirea pielii in timpul iernii. continuă pe Antena3

Greseala banala pe care o fac soferii in sezonul de iarna cand vor sa porneasca masina. Cum eviti situatia

Mecanicii auto spun ca inainte de a porni masina, iarna, trebuie sa dam mai intai zapada jos, ca sa nu cada pe luneta sau sa nu fie purtata de vant pe alte masini sau pe carosabil. Ce greseala pot sa evite soferii in sezonul de iarna cand vor sa porneasca masina incepand de astazi ne .

Sarbatori Fericite 2019. Greseala pe care o fac romanii, in ajun de Craciun. Evitati neaparat asta!

Ca in fiecare an, de Sarbatorile de iarna, toti ne dorim sa-i avem aproape pe cei dragi si, in cazul in care nu sunt, trimitem tot felul de mesaje, fie prin SMS, fie pe facebook. Uneori se intampla sa trimitem mesaje celor din lista de prieteni de pe facebook. Dar, ne-am pus vreodata intrebarea daca .

Facebook schimba modul in care iti foloseste numarul de telefon

Facebook si protejarea datelor nu sunt doua concepte care se potrivesc prea bine impreuna, insa compania incearca sa demonstreze contrariul. Compania face o schimbare destul de mare, in.

Rugaciunea din Ajunul Craciunului care iti binecuvanteaza familia si apropiatii. Toata lumea trebuie sa o stie

Iata care este cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o rostesti in zilele de Craciun: DEZMAT TOTAL CU CLEOPATRA STRATAN! APARITIE BOMBA FARA HAINE! ASTA E PREA DE TOT GALERIE FOTO) Tata.

Romania, fara cetateni: harta care iti explica emigrarea si scaderea natalitatii la romani

Romania trece printr-o situatie foarte dificila cand vine vorba de populatia tarii. imbatranirea cetatenilor a devenit o problema, cand nu mai sunt tineri care sa plateasca pensii.

Care este diferenta dintre bicarbonatul de sodiu si praful de copt. Greseala pe care o fac multe gospodine

In aceasta perioada din an gospodinele pregatesc tot felul de bunatati si incearca sa pregateasca cat mai multe mancaruri, care mai de care, mai apetisante. Obiceliul romanesc este ca de Craciun sa avem masa plina cu de toate. Care este diferenta dintre bicarbonatul de sodiu si praful de copt Multe din produsele de Craciun sunt .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )