Libnet.ro
UNICEF

18:45

Numai de bine. Sedinta foto in conditii de izolare

Antena3 Antena3,
Numai de bine. Sedinta foto in conditii de izolare

Chiar daca stam acasa, tot putem avea amintiri frumoase. Fotografii fac acum pozele pe Skype. Cum arata o astfel de sedinta foto, vedem chiar acum. continuă pe Antena3

Medicii, trimisi in linia intai chiar daca au boli cronice

Managerul Federatiei Solidaritatea Sanitara spune ca medicii care au si alte boli precum diabet sau boli de inima ar fi trebuit scosi din linia intai, scrie Mediafax. Sergiu este asistent medical de ATI si este internat in Spitalul Judetean din Sibiu din data de 27 martie. A trecut deja pana acum prin doua seturi de teste care au iesit pozitive. Asistentul a intrat in contact cu pacienti cu covid 19 chiar daca are si diabet. Se pare ca la persoanele diabetice virusul rezista mai mult in corp. Si al patrulea test a iesit pozitiv. Mi-e dor de cei de acasa, de familie, de prieteni, dar speram sa fie bine si sa pot pleca plus . Nu am temperatura, nu tusesc, pulmonar nu se mai aude nimic, atata doar ca sunt aici inchis, a spus acesta.

Numai de bine. Cum sa aratam bine, chiar daca stam acasa

In fiecare zi trebuie sa aratam bine. Un minim de makeup si ziua va fi mai frumoasa! Adina Vlad ne invata sa ne machiem in doar cateva minue.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2771 seconds )