Libnet.ro
UNICEF

01:05

NUMAI VESTI PROASTE! Principesa Margareta tocmai a facut anuntul despre REGELE MIHAI! Din pacate Majestatea Sa...

B1 B1,
NUMAI VESTI PROASTE! Principesa Margareta tocmai a facut anuntul despre REGELE MIHAI! Din pacate Majestatea Sa...

Principesa Margareta a facut noi declaratii despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Aceasta a declarat ca sanatatea Majestatii Sale paleste. Ea a facut un legamant in. continuă pe B1

NUMAI VESTI PROASTE! Principesa Margareta tocmai a facut anuntul despre REGELE MIHAI! Din pacate Majestatea Sa... (VIDEO)

Principesa Margareta a facut noi declaratii despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Aceasta a declarat ca sanatatea Majestatii Sale paleste. Ea a facut un legamant in.

Numai vesti triste! Principesa Margareta, spune ce se intampla cu Regele Mihai: Din pacate Majestatea Sa... - S-au hotarat sa spuna adevarul!

Principesa Margareta a facut noi declaratii despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Aceasta a declarat ca sanatatea Majestatii Sale paleste. Ea a facut un legamant in.

Principesa Margareta: Fac un legamant in fata romanilor. Farul calauzitor al Regelui Mihai nu se va stinge niciodata

Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, a afirmat miercuri seara ca Familia Regala doreste sa-si dedice si anul viitor energiile, alaturi de institutiile Statului, pentru promovarea imaginii si.

Principesa Margareta, la Seara Regala a Corpului Diplomatic: Sanatatea Majestatii sale paleste

Principesa Margareta a declarat miercuri, la Seara Regala a Corpului Diplomatic, desfasurata in Sala Tronului, ca sanatatea Regelui Mihai paleste, dar a dat asigurari ca lumina calauzitoare a Regelui, farul unei Romanii drepte si indreptatite, nu se va stinge niciodata.

Principesa Margareta: Sanatatea Majestatii sale paleste

Principesa Margareta a declarat astazi, la Seara Regala a Corpului Diplomatic, desfasurata in Sala Tronului, ca sanatatea Regelui Mihai paleste.

Vesti proaste pentru romanii petrecareti. Orasul din Romania in care nuntile se vor incheia obligatoriu la miezul noptii

Vesti proaste pentru romanii petrecareti. Primarul din Resita vrea sa scurteze chefurile din oras, mai exact nuntile si botezurile sa se termine la ora 12 noaptea. Ioan Popa sustine ca asa se face .

Principesa Margareta, anunt despre Regele Mihai: Sanatatea Majestatii Sale paleste

Principesa Maragreta, custodele Coroanei Regale, a precizat, la un eveniment care a avut loc miercuri seara, ca sanatatea Majestatii Sale, Regele Mihai, paleste. Este pentru prima oara can.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa plece prin tara de 1 Decembrie. Cele mai vizitate orase nu mai au locuri de cazare

Pentru multi romani ziua de 1 Decembrie este una foarte speciala, motiv pentru care si-au facut planuri sa plece in minivacante pentru a descoperi si alte locuri frumoase din Romania. Printre.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )