Libnet.ro
UNICEF

00:07

Numar record de angajati in Marea Britanie. Rata somajului a atins cel mai scazut nivel din 2008

Antena3 Antena3,
Numar record de angajati in Marea Britanie. Rata somajului a atins cel mai scazut nivel din 2008

Piata fortei de munca din Marea Britanie a continuat sa se imbunatateasca in perioada noiembrie 2014 - ianuarie 2015, numarul angajatilor ajungand la cel mai ridicat nivel din istorie, transmite BBC. continuă pe Antena3

Ingrijorator: rata somajului a ajuns la 5,51%. Ce judete conduc topul somerilor

Rata somajului a cresct si a ajuns la 5,51%. Numarul total al somerilor a crescut cu peste 5. 100 de persoane. in luna februarie a acestui an s-au inregistrat 98. 531 de persoane fara loc de munca, potrivit.

Rata somajului a crescut cu 0,05 pp fata de ianuarie, la 5,51%

Rata somajului inregistrat la sfarsitul lunii februarie 2015, la nivel national, a fost de 5,51%, mai mare cu 0,05 pp fata de cea din luna ianuarie si mai mica cu 0,33 pp fata de cea din luna februarie a anului 2014, arata un comunicat al ANOFM.

Pas important spre o generatie fara tutun. Marea Britanie a adoptat ambalajul neutru pentru pachetele de tigari

Parlamentul britanic a aprobat luni introducerea de anul viitor a unui ambalaj neutru pentru tigari, in ciuda opozitiei producatorilor din aceasta industrie. Marea Britanie a devenit astfel a doua tara.

RIUF 2015 Tot ce trebuie sa stii despre costurile de scolarizare si sistemele universitare din Olanda, Marea Britanie Franta, Danemarca si Germania

La targul de universitati RIUF din acest weekend, tinerii pot sa se informeze despre studiile universitare in strainatate, despre ce presupune procedura de admitere si la ce sa se astepte cad ajung acolo. Destinatiile favorite ale tinerilor studenti romani sunt Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franta si Germania.

Pandurii se lauda cu un numar record de spectatori la meciul cu Steaua

Clubul Panduri Targu Jiu a anuntat, luni, pe site-ul oficial, ca a inregistrat in acest sezon un record de spectatori pe teren propriu, aproximativ 7. 000 de persoane, la meciul cu Steaua, disputat in etapa a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1964 seconds )