Libnet.ro
UNICEF

13:00

Numar de telefon pus de Primaria Capitalei la dispozitia parintilor care nu au cu cine lasa copiii

Antena3 Antena3,
Numar de telefon pus de Primaria Capitalei la dispozitia parintilor care nu au cu cine lasa copiii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti seara, ca aproximativ 150 de parinti au sunat la telefonul verde sau la Directia Generala de Asistenta Sociala pentru a se interesa despre. continuă pe Antena3

Solutia gasita de Primaria Capitalei pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa

Edilul Capitalei Gabriela Firea a declarat, marti, ca parintii care nu gasesc solutii pe perioada in care scolile sunt inchise pot primi sprijin de la Primaria Municipiului Bucuresti. Potrivit edilului, se vor organiza grupuri de copii la nivelul scarilor de blocuri, supravegheate de asistenti sociali.

Primaria Capitalei anunta indexarea impozitelor si taxelor locale. Cu cat vor plati mai mult bucurestenii

Primaria Capitalei anunta ca proiectul de impozite si taxe locale pe anul 2019 prevede indexarea nivelurilor impozitelor si taxelor locale cu un coeficient de 1,3%, care reprezinta indicele de inflatie comunicat.

UPDATE Solutia Primariei pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa dupa ce au fost inchise scolile

Gabriela Firea a declarat, marti, ca parintii care nu gasesc solutii pe perioada in care scolile sunt inchise vor primi sprijin de la Primaria Capitalei. Potrivit edilului, se vor organiza grupuri de copii la nivelul scarilor de blocuri, supravegheate de asistenti sociali. Ceea ce nu a transmis primarul insa este ca parintii pot solicita ajutorul doar in cursul zilei de marti si ca asistentii sociali pot sta cu copiii numai pana la ora 16.

Primaria Capitalei promite ajutor pentru parintii care nu au unde sa-si tina copiii, cat timp ei sunt la serviciu, iar scolile sunt inchise (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat ca scolile de stat din Bucuresti vor fi inchise toata saptamana, din cauza conditiilor meteo extreme care se vor manifesta si in zilele urmatoare. Detalii AICI) Totodata, primarul.

Primaria Capitalei: Proiect - Potrivit Codului fiscal, impozitele si taxele locale se indexeaza cu 1,3% (FOTO)

Primaria Municipiului Bucuresti anunta, printr-un comunicat de presa, ca in conformitate cu prevederile Codului fiscal, impozitele si taxele locale se indexeaza cu 1,3%. Reprezentantii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )