Libnet.ro
UNICEF

14:45

Numarul cazurilor de coronavirus se dubleaza zilnic in Turcia. Masurile luate de Erdogan

Adevărul Adevărul,
Numarul cazurilor de coronavirus se dubleaza zilnic in Turcia. Masurile luate de Erdogan

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan le recomanda concetatenilor sai sa ramana acasa, dupa moartea altor cinci persoane din cauza noului coronavirus, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Numarul cazurilor de coronavirus din Austria a depasit 2.000 Controalele la granite vor fi extinse

Numarul cazurilor de coronavirus din Austria a depasit joi 2. 000 si continua sa creasca cu un ritm de doua cifre, chiar daca deplasarile sunt restrictionate iar oamenii stau acasa, potrivit autoritatilor, care au anuntat ca vor extinde comtroalele la granite, transmite Reuters.

PANA LA DATA DE 18 MARTIE Numarul cazurilor de infectie cu COVID-19 a ajuns la 261

Numarul cazurilor de infectie cu noul coronavirus Covid-19), pana la data de 18 martie a. c. ora 18:00) a ajuns la 261, primul caz de infectie confirmat fiind inregistrat in data de 26 februarie a. c. , in urmatoarele 12 zile fiind confirmate cate 1-2 cazuri zilnic.

Citu: Statul poate suporta 2 luni somajul tehnic in cazul companiilor afectate de masurile luate

Masura privind suportarea somajului tehnic de catre stat vizeaza in principal companiile afectate direct de masurile luate de Executiv, respectiv restaurante, companii care se ocupa de organizarea de evenimente si, initial, se va merge pe durata starii de urgenta, de 30 de zile, care poate fi prelungita inca 30 de zile, a declarat miercuri seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, potrivit Agerpres.

Bursele europene continua sa scada miercuri, masurile luate de state nereusind sa convinga investitorii

Bursele europene si asiatice au scazut miercuri, dupa ce masurile guvernamentale de protectie impotriva impactului coronavirusului nu au reusit sa ofere siguranta investitorilor, scrie Financial Times. Indicele FTSE 100 de la Londra a scazut cu 3,4% in deschidere, in vreme ce indicele Dax al bursei din Frankfurt a coborat cu 4% in jurul orei 10,30, iar la Paris, indicele Cac 40 a pierdut putin peste 3%. La bursa din Bucuresti, la ora 10,30, indicele BET inregistra un recul de peste 5%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3145 seconds )