Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 113: inca un barbat care a intrat in contact cu Vergil Chitac

Adevărul Adevărul,
Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 113: inca un barbat care a intrat in contact cu Vergil Chitac

Numarul cazurilor de coronavirus a ajuns la 113 in Romania, dupa ce au fost confirmate alte patru noi cazuri de infectare sambata seara, unul fiind la un barbat care a intrat in contact cu senatorul Vergil Chitac. continuă pe Adevărul

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania creste de la un moment la altul. Barbat din Timisoara, al 109-lea infectat

Un barbat de 55 ani din Timisoara a fost confirmat cu coronavirus. Bilantul celor infectati a ajuns la 109.

Coronavirus. Romania a ajuns la 38 de persoane infectate cu COVID-19. O femeie din Bucuresti, contact al politistului internat la Dimitrie Gerota

O femeie de 54 de ani din Capitala, contact al pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota, este cel de-al 38 pacient infectat cu coronavirus din Romania. Fostul politist, care a ascuns faptul ca a calatorit in afara tarii, a infectat pana acum 8 persoane din Bucuresti.

Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 35: doi bucuresteni si o femeie din Covasna

Inca trei cazuri de persoane infectate cu noul tip de coronavirus au fost confirmate, miercuri dupa-amiaza, numarul cazurilor ajungand astfel la nivel national la 35. Este vorba despre: un barbat de 55 ani, din Bucuresti, care a fost in contact cu pacientul din Gerota, asimptomatic, de un barbat de 31 ani tot din Bucuresti, aflat in autoizolare si de o femeie, de 53 ani din Covasna, sosita pe data de 08 martie din Italia.

Numarul cazurilor de coronavirus a ajuns la 47. Ultimul diagnosticat, un barbat care a intrat in contact cu fiul fostului ofiter MAI

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns in Romania la 47. Ultimii diagnosticati sunt o femeie de 53 de ani si un barbat de 45, cu domiciliul in Bucuresti. Femeia a intrat in contact cu.

inca patru noi cazuri, confirmate cu coronavirus. Numarul celor infectati a ajuns la 113

Inca 4 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate sambata seara, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Numarul celor infectati a ajuns la 113.

Coronavirus in Romania: 11 martie, ziua cu cele mai multe cazuri de COVID-19 confirmate. Bilantul este de 47 de imbolnaviri, din care aproape jumatate in Bucuresti

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 47, ultimele 18 imbolnaviri fiind confirmate miercuri. Cel mai mare numar de cazuri este in Bucuresti - 20. Unul dintre pacienti este o doctorita de la Spitalul Gerota din Bucuresti, care a contractat boala de la fostul politist ce fusese internat la acest spital. Pana in prezent, 6 dintre pacienti s-au vindecat. ----------22:41 Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri in Romania. Este vorba despre o femeie de 63 de ani si un barbat de 48 de ani din Bucuresti22:06 Al 45-lea caz confirmat de coronavirus este un barbat, de 20 de ani din Iasi. 48 Alte cinci cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate miercuri seara. Bilantul a ajuns la 44 de imbolnaviri. 20:00 Al 39-lea caz confirmat este un barbat de 52 de ani din Constanta, care sustine ca nu a calatorit si nu a intrat in contact cu o persoana infectata.

VIDEO Coronavirus in Romania: Numarul cazurilor confirmate - 59 Sase dintre noii pacienti, intre care 3 cadre medicale, sunt din Hunedoara, imbolnaviti de femeia venita din Italia si plecata din izolare

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 59, cand au fost confirmate 12 noi imbolnaviri. Ultimii sase pacienti - intre care 3 cadre medicale - sunt din judetul Hunedoara, infectati de femeia care a plecat din izolare si s-a plimbat prin judet timp de o saptamana, fiind internata si in doua spitale, fara sa spuna ca a venit dintr-o zona rosie din Italia. Un caz similar este in Capitala, unde fostul politist care fusese internat la Spitalul Gerota a infectat 9 oameni. De la aparitia COVID-19 in Romania, 6 pacienti s-au vindecat. 09 Persoanele izolate la domiciliu, obligate sa anunte echipele care intervin de la cablu gaze electricitate ca sunt intr-o situatie de risc - anunta ministrul Marcel Vela22. 09 Mai multe puncte de frontiera inchise pentru folosirea politistilor in cele aglomerate21. 05 Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 59. 6 pacienti sunt din Hunedoara si au fost infectati de femeia care a plecat din izolare si a fost internata in doua spitale, fara sa spuna ca a venit din Italia .

Coronavirus: Toata Spania intra in carantina, dupa ce numarul cazurilor a crescut cu 1.500 intr-o zi - UPDATE

Spania se inchide la nivel national ca masura impotriva coronavirusului ca parte a masurilor de stare de urgenta, relateaza El Mundo si Cadena Ser, scrie Reuters. Numarul cazurilor de coronavirus din Spania a crescut cu 1. 500 intr-o zi la peste 5. 700, au anuntat oficialii din domeniul sanatatii, relateaza BBC.

Coronavirus: Toata Spania intra in carantina, dupa ce numarul cazurilor a crescut cu 1.500 intr-o zi

Spania se inchide la nivel national ca masura impotriva coronavirusului ca parte a masurilor de stare de urgenta, relateaza El Mundo si Cadena Ser, scrie Reuters. Numarul cazurilor de coronavirus din Spania a crescut cu 1. 500 intr-o zi la peste 5.

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )