Libnet.ro
UNICEF

21:15

Numarul cazurilor zilnice de coronavirus din Franta a depasit pentru prima oara pragul de 10.000

Adevărul Adevărul,
Numarul cazurilor zilnice de coronavirus din Franta a depasit pentru prima oara pragul de 10.000

Franta a inregistrat in ultimele 24 de ore 10. 561 de cazuri noi de Covid-19, depasind pentru prima oara pragul de 10. 000 de cazuri, potrivit datelor publicate sambata de autoritatile din domeniul sanatatii, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

INSP a permis DSP Buzau sa recalculeze incidenta cumulata a cazurilor de coronavirus din unele localitati

DSP Buzau poate recalcula rata de infectare cu coronavirus in randul populatiei, excluzand focarele din aziluri, a decis Institutul National de Sanatate Publica. Aceasta decizie are loc in conextul in care di.

Romania, la un pas de valul doi al pandemiei. Alexandru Rafila: Numarul cazurilor de COVID-19 va creste alarmant in aceste luni

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, vine cu previziuni infricosatoare despre urmatoarea perioada. Medicul anunta o evolutie a pandemiei la noi in tara, ca urmare a cresterii numarului de cazuri in Europa. De asemenea, medicul le da o speranta romanilor cu privire la perioada in care cazurile de COVID-19 vor putea fi tinute sub control.

Caii mutilati din Franta: ce se stie despre valul de atacuri. Plus - 50 de ani de precedente si de speculatii

Este misterul verii in Franta: un val de mutilari de cai, uneori mortale, se intensifica de cateva saptamani si mobilizeaza zeci de anchetatori, care nu exclud deocamdata nicio pista, de la actiunile unui nebun pana la ritualuri satanice, scrie AFP.

Unde ar fi putut sa existe 1.000 de persoane infectate cu coronavirus din decembrie. Ce spun specialistii

Se pare ca infectia cu coronavirus a inceput mai devreme decat a fost anuntat in mod oficial. Medicii din California afirma ca multi pacienti au avut aceleasi simptome chiar inainte de.

AROC: Industria de evenimente din Romania, pregatita pentru revenirea la normalitate.

Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte AROC) a transmis vineri ca este optimista in ceea ce priveste reluarea evenimentelor live de dimensiuni medii si mari. in urma intalnirii din 9 septembrie cu viceprim-ministrul Raluca Turcan si cu reprezentanti ai Guvernului, au fost puse cu succes bazele reluarii sectorului live in 2021, in conditii de maxima siguranta, potrivit News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )