Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul copiilor nascuti in Republica Moldova scade de la an la an

Adevărul Adevărul,
Numarul copiilor nascuti in Republica Moldova scade de la an la an

Tot mai multe cupluri din Republica Moldova se limiteaza la un singur copil, iar in aceste ritmuri in urmatorii ani numarul copiilor nascuti va scadea pana la 30. 000 pe an. continuă pe Adevărul

Noul actionar majoritar al companiei Brikston reconfirma interesul pentru o investitie de 15 milione de euro in Republica Moldova (P)

In iunie 2014, Brikston, unul dintre cei mai mari producatori de caramizi din Romania, prezent pe piata din Republica Moldova de 10 ani, si-a schimbat actionarul majoritar.

EVENIMENT. Romania preia Republica Moldova. La televizor

Postul public de televiziune Moldova 1 din Republica Moldova va fi receptionat, de la inceputului lunii viitoare, pe teritoriul Romaniei, in urma unei decizii a Consiliului National al Audioviziualului, in baza unei intelegeri guvernamentale intre Bucuresti si Chisinau.

Toti cablistii din Romania, obligati sa retransmita televiziunea publica din Republica Moldova

Incepand din aceasta toamna, toti cablistii din Romania trebuie sa retransmita televiziunea publica din Republica Moldova, numita Moldova 1, care a fost inclusa in randul programelor must carry, in baza unui acord intre guvernele celor doua tari.

Barack Obama spune ca NATO pastreaza usa Aliantei deschisa pentru Republica Moldova

NATOisi pastreaza usa deschisa pentru Republica Moldova si celelalte foste republici sovietice, a asigurat presedintele american Barack Obama. Liderul de la Casa Alba a asigurat, miercuri,.

Republica Moldova participa in premiera la summitul NATO din Tara Galilor

La summitul NATO care incepe joi in Tara Galilor, Republica Moldova va fi reprezentata de ministrul Apararii, Valeriu Troenco. Este pentru prima data cand Chisinaul are statut de invitat la reuniunea sefilor de stat si de guvern din tarile aliantei.

Obama: NATO trebuie sa ajute Republica Moldova sa-si consolideze apararea

Presedintele american Barack Obama a cerut NATO sa ajute tari partenere precum Republica Moldova, Ucraina si Georgia sa-si modernizeze fortele armate si a subliniat ca usa Aliantei Nord-Atlantice trebuie.

Kaspersky Lab: Piata locala de solutii de securitate se bazeaza tot mai mult pe segmentul B2B

Piata locala de solutii de securitate antivirus incepe sa se bazeze tot mai mult pe segmentul B2B, asta deoarece tot mai multe firme opteaza sa protejeze confidentialitatea datelor cu care opereaza, sustin expertii Kaspersky Lab Romania, reprezentanta.

Studiu: Tot mai multi tineri in mediul de afaceri

In mediul de afaceri lucreaza tot mai multi tineri, care isi doresc sa lucreze intr-o firma in care exista potential de crestere, arata o analiza a KeysFin, citata de Agerpres.

Tot mai multi politisti reclama intentia unor cetateni de a-i mitui

Tot mai multi politisti refuza sa ia mita si, mai mult, sesizeaza Directia Generala Anticoruptie. Marti, inca doi agenti de politie din judetele Iasi, respectiv Vrancea au refuzat categoric sa se lase mituiti , informeaza DGA.

Tarile baltice si Polonia se tem tot mai mult de Rusia

Locuitorii tarile baltice si Polonia se tem tot mai mult de actiunile Moscovei, pe fondul conflictului din Ucraina si al fricii istorice fata de vecinul lor de la rasarit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )