Libnet.ro
UNICEF

13:01

Numarul deceselor, mai mare in august. Numarul casatoriilor, mai mic, iar al divorturilor, mai mare

Hotnews Hotnews,
 Numarul deceselor, mai mare in august. Numarul casatoriilor, mai mic, iar al divorturilor, mai mare

Efectele crizei sanitare asupra fenomenelor demografice sunt vizibile, in cazul deceselor, in special in lunile aprilie, iunie, iulie si august 2020, cand s-au inregistrat cresteri fata de lunile aprilie, iunie, iulie si august 2019, se arata intr-un comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS). in ceea ce priveste casatoriile, incepand cu luna martie, s-au inregistrat scaderi semnificative ale numarului de evenimente fata de luna corespunzatoare din 2019. Numarul nasterilor a scazut in fiecare luna fata de aceeasi perioada din anul precedent, exceptie facand luna august cand s-a inregistrat un numar mai mare de nascuti-vii fata de anul precedent. continuă pe Hotnews

Cel mai mare regret al Simonei Halep. O sa traiasca cu el, toata viata: Am nevoie

Simona Halep, jucatoarea de tenis romanca, a dezvalut care este capitolul la care jocul ei sufera, explicand si care este motivul pentru care nu exerseaza atat de mult procedeul in prezent. Cel mai mare regret al Simonei Halep Astfel, numarul 2 mondial a dezvaluit, intr-o discutie cu alti doi campioni ai tenisului, si anume, Boris .

Nou record sumbru in Olt. Cel mai mare numar de imbolnaviri raportate intr-o singura zi si alte cinci decese

Numarul imbolnavirilor continua sa creasca intr-un ritm care-i inspaimanta pe medici, astazi fiind raportata cea mai mare cifra pentru judetul Olt.

Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Catalin Maruta a dezvaluit secretul

Catalin Maruta este la fel de indragostit si astazi de sotia sa, Andra, ca in prima zi. Ca in orice relatie, cei doi se mai tachineaza, dar nu cu rautate, de cele mai multe ori. Catalin Maruta dezvaluie care este cel mai mare defect al Andrei Andra si Catalin Mandruta sunt de 11 ani impreuna, .

Asta le intrece pe toate. Ce se intampla acum in TVR, dupa cel mai mare scandal din ultimii ani

Televiziunea Romana rar a fost vazuta in perioadele sale de instabilitate, cel putin de catre telespectatori. Infectarea a doi colegi din TVR, in schimb, a dus la ceea ce se dorea a se pastra in interior, reclama unul dintre reporterii trustului, Adelin Petrisor, care marturiseste ca ar trebui sa o las mai usor cu stirile .

ADVERTORIAL Race For The Cure: Echipa Superbet a reusit sa stranga cea mai mare suma pentru femeile defavorizate care nu-si permit anumite analize medicale

Dintre cele 115 echipe care au participat in cursa digitala caritabila Race For The Cure,cea mai renumita cursa de informare si de strangere de fonduri pentru cancerul de san, echipa Superbet a fost cea mai numeroasa si astfel a reusit sa stranga si cea mai mare suma din taxa de participare si din donatii.

Peste 100 de imbolnaviri de COVID-19 raportate in 8 judete in ultimele 24 de ore Cel mai mare numar de noi cazuri ramane in Bucuresti

Cel mai mare numar de noi cazuri de coronavirus - 579 - ramane in Capitala. in opt judete din Romania, in ultimele 24 de ore au fost raportate peste 100 de noi imbolnaviri, situatie fara precedent de la debutul pandemiei. Cele mai putine cazuri - 15 - au fost raportate de judetele Mehedinti si Ialomita.

Polonia incepe sa dezamorseze cea mai mare bomba din Al Doilea Razboi Mondial gasita vreodata

Scafandrii marinei au inceput luni o operatiune de cinci zile pentru a dezactiva cea mai mare bomba .

Iga Swiatek, dupa ce a castigat Roland Garros-ul: Cea mai mare provocare a mea, a fi constanta

Iga Swiatek, prima jucatoare poloneza, atat la feminin cat si la masculin, care a castigat un turneu de Grand Slam, sambata la Roland Garros, considera ca cea mai mare provocare a sa va fi aceea de a fi constanta, relateaza AFP.

Mitropolia Moldovei, despre interzicerea pelerinajului de la Iasi: Ce se intampla acum este cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei sustin ca nu au nicio legatura cu manifestarea de la Iasi in cadrul careia credinciosii le-au cerut autoritatilor sa renunte la restrictiile de Sf. Parascheva. Desi, Mitropolia le-au solicitat participantilor sa fie pasnici, aceasta a subliniat ca restrictiile sunt cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta.

Mitropolia Moldovei, despre interzicerea pelerinajului de la Iasi: Ce se intampla acum este cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei anunta ca nu au nicio legatura cu manifestarea de la Iasi in cadrul careia credinciosii le-au cerut autoritatilor sa renunte la restrictiile de Sf. Parascheva. Desi, Mitropolia le-au solicitat participantilor sa fie pasnici, aceasta a subliniat ca restrictiile sunt cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta. Poate si ateii vor fi supusi unor restrictii, a spus reprezentantul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, preotul Constantin Sturzu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )