Libnet.ro
UNICEF

05:00

Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 29

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 29

Firma care a facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug *Primarul Sectorului 4 Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze: Clubul functiona legal *Nicusor Dan: Incendiul arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii --------------- *ACTUALIZARE 13:50 Mars dedicat victimelor din clubul Colectiv, organizat astazi in Capitala Cateva sute de persoane s-au adunat astazi in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru participa la un mars dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv. *ACTUALIZARE 13:35 Audieri la Politiei Capitalei in dosarul incendiului de la Colectiv *ACTUALIZARE 13:05 Ambasadorul SUA a adus flori la locul incendiului *ACTUALIZARE 12:53 Banicioiu: Trei pacienti au fost externati de la Universitar *ACTUALIZARE 11:49 Dusa: Legislatia privind autorizarea functionarii spatiilor publice trebuie sa fie mai dura *ACTUALIZARE 11:38 Banicioiu: 80 - 90 dintre victimele incendiului de la Colectiv, in stare critica sau grava *ACTUALIZARE 11:00 Primele autopsii vor fi facute astazi, procurorii incep audierile *ACTUALIZARE 10:45 Un ranit in incendiul din club a decedat in aceasta dimineata. continuă pe Ziarul Bursa

Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 30

Firma care a facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug *Primarul Sectorului 4 Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze: Clubul functiona legal *Nicusor Dan: Incendiul arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii --------------- *ACTUALIZARE 17:45 inca o victima a incendiului a decedat inca o victima a incendiului de la clubul Colectiv, o tanara de 26 de ani, a murit, la Spitalul Bagdasar, numarul celor care si-au pierdut viata in incendiu ajungand la 30, conform televiziunilor de stiri. *ACTUALIZARE 17:28 Ministerul Muncii: Cei patru minori ai femeii de serviciu decedate, luati in ingrijire de matusa lor *ACTUALIZARE 17:15 Ponta: Vom face un program special pentru recuperarea ranitilor in incendiul din clubul Colectiv *ACTUALIZARE 16:00 Grupul de lucru de la Palatul Victoria: Numarul deceselor in urma incendiului de la Colectiv va creste semnificativ *ACTUALIZARE 15:07 Rovana Plumb a anuntat un ajutor de urgenta pentru familia femeii de serviciu decedata in incendiu *ACTUALIZARE 15:00 7. 000 de oameni, la marsul de solidaritate *ACTUALIZARE 13:50 Mars dedicat victimelor din clubul Colectiv, organizat astazi in Capitala *ACTUALIZARE 13:35 Audieri la Politiei Capitalei in dosarul incendiului de la Colectiv *ACTUALIZARE 13:05 Ambasadorul SUA a adus flori la locul incendiului *ACTUALIZARE 12:53 Banicioiu: Trei pacienti au fost externati de la Universitar *ACTUALIZARE 11:49 Dusa: Legislatia privind autorizarea functionarii spatiilor publice trebuie sa fie mai dura *ACTUALIZARE 11:38 Banicioiu: 80 - 90 dintre victimele incendiului de la Colectiv, in stare critica sau grava *ACTUALIZARE 11:00 Primele autopsii vor fi facute astazi, procurorii incep audierile *ACTUALIZARE 10:45 Un ranit in incendiul din club a decedat in aceasta dimineata.

Iasi: Sute de oameni au participat la un miting al tacerii in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv

Sute de ieseni au participat, duminica seara, la o actiune de comemorare a victimelor incendiului din clubul Colectiv, oamenii aprinzand lumanari pe care le-au asezat la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii. Participantii la actiunea de comemorare au raspuns unui apel lansat in cursul zilei pe Facebook, majoritatea celor prezenti spunand ca asteapta ca toti cei vinovati de producerea tragediei sa fie pedepsiti, potrivit Mediafax.

Ambii chitaristi ai formatiei Goodbye to Gravity au murit in urma incendiului din Club Colectiv

Mihai Alexandru si Vlad Telea, chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, si-au pierdut viata in urma incendiului din Club Colectiv de vineri noapte, informeaza EurActiv. ro, care citeaza surse apropiate formatiei.

Marius Rusitoru, editor de imagine la TVR, se numara printre victimele incendiului din clubul Colectiv

Marius Stefan Rusitoru 27 de ani), editor de imagine la TVR, se numara printre victimele incendiului de vineri seara din clubul Colectiv. Colegul nostru, Marius Stefan Rusitoru avea 27 de ani si s-a aflat vineri seara la concertul de la club Colectiv in care si-au pierdut viata, pana acum, 30 de persoane, anunta Stiri. tvr. ro.

Coincidenta TULBURATOARE in cazul incendiului din Clubul Colectiv: Ziua in care murim, titlul uneia dintre piesele de pe albumul lansat in seara tragediei

Tragicul incident produs vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia 27 de oameni si-au pierdut viata, iar alti aproape 200 au fost raniti, este insotit de o coincidenta tulburatoare, data de titlul unei dintre piesele incluse pe albumul lansat in seara tragediei. Este vorba despre piesa The Day We Die Ziua in care murim, n. r. ), lansata de curand de trupa Goodbye to Gravity.

Grupul de lucru de la Palatul Victoria: Numarul deceselor in urma incendiului de la Colectiv va creste semnificativ

Numarul deceselor in urma incendiului de la clubul Colectiv va creste semnificativ in urmatoarea perioada, existand posibilitatea ca acesta sa se dubleze - aceasta este concluzia grupului de lucru convocat de premierul Victor Ponta duminica la Palatul Victoria.

Primaria Capitalei asigura locuri de veci si cheltuieli de inmormantare pentru victimele incendiului din clubul Colectiv

Primaria Capitalei a anuntat ca asigura locurile de veci si cheltuielile de inmormantare pentru cele 27 de persoane care si-au pierdut viata in urma incendiului din Clubul Colectiv, familiile victimelor putand sa faca solicitare la numarul de telefon 0800.

Solidaritate cu victimele incendiului din Clubul Colectiv. Hoteluri, farmacii, psihologi s-au oferit sa ajute familiile indurerate

In urma incendiului din clubul Colectiv, soldat cu 27 de morti si peste 180 de raniti, mai multe companii - de la farmacii, agentii de turism, hoteluri din Bucuresti la psihologi - s-au aratat solidare cu tragedia petrecuta in noaptea de vineri, 30 octombrie, in Bucuresti si ofera servicii gratuite pentru victimele incendiului si rudele apropiate acestora.

INCENDIUL din clubul Colectiv: Alte doua femei au decedat in aceasta dimineata in spital

Alte doua victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitala au decedat, duminica, una la Spitalul de Arsi si cealalta la Bagdasar, numarul mortilor ajungand astfel la 29.

Ard ingeri in spitale, dracii danseaza-n catedrale!. Lumanari aprinse la Suceava si Falticeni pentru victimele incendiului din clubul Colectiv

Cateva zeci de tineri din orasele Suceava si Falticeni au aprins lumanari in amintirea victimelor incendiului din clubul Colectiv. Tinerii au scris din lumanari The Day We Die, titlul piesei pe care o interpreta formatia Goodbye to Gravity atunci cand au izbucnit flacarile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )