Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul FOCARELOR de PESTA PORCINA, in crestere! Gospordarii din 233 de localitati AFECTATE

B1 B1,
Numarul FOCARELOR de PESTA PORCINA, in crestere! Gospordarii din 233 de localitati AFECTATE

Creste numarul focarelor de pesta porcina. La aceasta data, pesta evolueaza in 233 de localitati din 13 judete, cu un numar de 952 de focare dintre care 15 in exploatatii comerciale) si 72 de cazuri la mi. continuă pe B1

Numarul FOCARELOR de PESTA PORCINA, in crestere! Gospodarii din 233 de localitati AFECTATE

Creste numarul focarelor de pesta porcina. La aceasta data, pesta evolueaza in 233 de localitati din 13 judete, cu un numar de 952 de focare dintre care 15 in exploatatii comerciale) si 72 de cazuri la mi.

Care este situatia focarelor de pesta porcina cu trei luni inainte de Craciun

Numarul de localitati afectate de pesta porcina africana scade usor, potrivit statisticilor ANSVSA. La data de 27 septembrie, cu circa trei luni inainte de Craciun, pesta porcina africana PPA) era semnalata.

VIDEO Un fermier din Galati a observat ca porcii lui au un comportament ciudat. Ce a urmat

In prezent, numarul focarelor de pesta porcina africana a ajuns la 952, in 233 de localitati din 13 judete, relateaza News. ro, citand Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Un nou focar de pesta porcina. De aceasta data este vorba despre o ferma izolata in camp din Galati

Avem un nou focar de pesta porcina, in Galati. De aceasta data a fost depistat intr-o ferma izolata in camp, spre granita cu Republica Moldova. Se pare ca fermierul a anuntat medicul veterinar, iar.

MASURI RADICALE in plina epidemie de pesta porcina! Masinile folosite in transportul porcilor ar putea fi CONFISCATE

In plina epidemie de pesta porcina, un fermier propune ca autoritatile sa confiste masinile implicate in transportul porcilor proveniti din judetele afectate de molima. Fermierul Adrian Radulescu.

Prefectul judetului: 51 de focare de pesta porcina, confirmate in 9 localitati

Tot mai multe focare de pesta porcina sunt confirmate in judetul Calarasi. Pana in prezent, autoritatile au anuntat existenta a 51 de focare si alte trei suspiciuni in lucru.

Masurile de siguranta in Lucieni, unde a fost descoperit focarul de pesta porcina, au fost ridicate

Centrul Local de Combatere a Bolilor din judetul Dambovita a decis luni, 24 septembrie, ridicarea filtrelor rutiere instituite in zona de protectie, in comuna Lucieni, judetul Dambovita, ca urmare a aparitiei unui focar de pesta porcina in gospodaria unui localnic. De asemenea, s-a luat decizia de suspendare a activitatii de dezinfectie a mijloacelor de transport auto.

Continua uciderea preventiva a porcilor in judetul Constanta. Focare noi de pesta porcina descoperite pe malul Dunarii

In doua localitati din judetul Constanta a fost confirmat virusul pestei porcine africane. Centrul Local de Combatere a Bolilor a decis uciderea preventiva a porcilor .

Alerta! Pesta PORCINA a ajuns la marginea municipiului Galati

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din judetul Galati s-a intrunit joi pentru a aproba planul de masuri preventive pentru inlaturarea efectelor pestei porcine africane confirmate de laboratorul de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )