Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul germanilor care MUNCESC, la CEL MAI RIDICAT NIVEL din 1990

B1 B1,
Numarul germanilor care MUNCESC, la CEL MAI RIDICAT NIVEL din 1990

Numarul de germani care munceau anul trecut este cel mai mare nivel inregistrat de la reunificarea tarii din 1990. in trimestrul patru al anului trecut numarul angajatilor a ajuns la 44,7 milioane, in. continuă pe B1

ROBOR la trei luni a crescut la 2,06%, cel mai ridicat nivel din ultima luna si jumatate

BNR a afisat, in prima parte a zilei de ieri, un nivel mediu al dobanzii la depozitele overnight plasate ROBOR) de 1,35%, in crestere de la 1,34%.

Vesti proaste pentru romanii cu rate in lei. Indicele Robor, la cel mai ridicat nivel de inceputul anului

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut luni la 2,06%, de la 2,04%, cat a fost cotat vineri, conform datelor publicate de Banca.

ROBOR la sase luni a crescut la 2,37%, cel mai ridicat nivel din noiembrie 2014

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat astazi la 2,06%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 2,06%, cel mai ridicat nivel din ultima luna si jumatate

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut astazi la 2,06% de la 2,04%, valoare inregistrata anterior, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Rate MAI MARI pentru romani! Robor la 6 luni a crescut la cel mai MARE nivel din ultimii PATRU ani

Indicele Robor la 6 luni a crescut la 2,37%, reprezentand cel mai mare nivel din ultimii patru ani. Nivelul din 3 noiembrie 2014 a fost tot de 2,37%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,06%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,06%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR). Indicele Robor la 6 luni a atins cel mai mare nivel din noiembrie 2014.

Rata anuala a inflatiei a urcat in ianuarie la 4,3%, cel mai mare nivel din iulie 2013. Cele mai mari scumpiri au fost la gaze, legume si fructe si combustibil

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna ianuarie la 4,32%, cel mai inalt nivel din iulie 2013, cand a fost 4,41%, in conditiile in care gazele naturale s-a scumpit cu 3,79% fata de decembrie, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

Fructele care contin cel mai mult zahar. Evita-le daca vrei sa slabesti

Fructele ce contin cea mai mare cantitate de zahar nu sunt ciresele, merele sau strugurii, ci curmalele. Ele contin in medie 27 de grame de fructoza si glucoza in amestec la 100 de grame de fruct.

Vesti proaste pentru romanii cu rate in lei.Cel mai mare Robor la saseluni din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,06%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 2,37%, cel mai mare nivel din noiembrie.

Cel mai mare actionar al Deutsche Bank si-a redus participatia

Cel mai mare investitor al Deutsche Bank AG, conglomeratul chinez HNA Group Co. , care are probleme cu lichiditatile, si-a redus usor participatia la cel mai mare creditor german, insa a promis sa ramana un detinator semnificativ.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )