Libnet.ro
UNICEF

08:15

Numarul hotelurilor all inclusive de pe litoralul romanesc, in crestere. Distributia pe statiuni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Numarul hotelurilor all inclusive de pe litoralul romanesc, in crestere. Distributia pe statiuni

Cererea tot mai mare pentru structurile all inclusive ii face pe unii hotelieri sa investeasca in acest segment, astfel ca doar in aceasta vara numarul locurilor all inclusive in hoteluri a crescut cu 3. 243, respectiv cu 30% fata de capacitatea de anul. continuă pe Wall-Street Ro

STUDIU: Numarul hotelurilor de pe litoralul romanesc cu servicii all inclusive, in crestere

Tot mai multi turisti cauta hoteluri care ofera servicii all inclusive pe litoralul nostru, fapt ce ii determina pe unii hotelieri sa investeasca in acest segment. Doar in aceasta vara numarul locurilor all inclusive in hoteluri a crescut cu 3. 243, respectiv cu 30% fata de capacitatea de anul trecut, potrivit agentiei de turism online Litoralulromanesc. ro.

STUDIU. Cate locuri all inclusive sunt in acest an pe litoralul romanesc

Cererea tot mai mare pentru structurile all inclusive ii face pe unii hotelieri sa investeasca in acest segment, astfel ca doar in aceasta vara numarul locurilor all inclusive in hoteluri a crescut cu 3. 243, respectiv cu 30% fata de capacitatea de anul trecut.

IN APRILIE 2019: Turismul romanesc, crestere de 9,3%

Numarul vizitatorilor straini care au ajuns in tara noastra in luna aprilie a cunoscut o crestere importanta, de 9,3 procente, fata de aprilie 2018. Toate acestea, in timp ce numarul romanilor care au plecat in afara tarii a scazut cu 1,3%, in aceeasi perioada, anunta un comunicat de presa remis, astazi, Redactiei noastre.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )