Libnet.ro
UNICEF

10:45

Numarul insolventelor a scazut cu 28,76% in primul semestru din 2019

România Liberă România Liberă,
Numarul insolventelor a scazut cu 28,76% in primul semestru din 2019

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu 2. continuă pe România Liberă

RAPORT PWC: Valoarea IPO-urilor lansate pe pietele de capital din Europa a scazut cu 47% in primul semestru

Valoarea ofertelor publice initiale Initial Public Offer - IPO) lansate pe pietele de capital din Europa a scazut cu 47% in primul semestru din 2019, comparativ cu perioada similara a anului trecut, la 12,1 miliarde euro, potrivit raportului IPO Watch Europe Q2 2019, realizat de PwC.

Primul ministru din Guvernul Dancila II care a demisionat: Plec cu fruntea sus! Tensiuni in PSD

Un ministru din Guvernul Dancila II pleaca din echipa guvernamentala. Anuntul a fost facut chiar inainte de sedinta CEx a PSD, una in care se discuta despre o remaniere mult mai ampla. Ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a depus mandatul. Aceasta spune ca a decis sa renunte la functie si a insistat ca pleaca cu .

VIDEO Nadia Comaneci, alaturi de Arnold Schwarzenegger la implinirea a 43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a postat pe contul de Twitter un filmulet in care apare alaturi de celebrul actor Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, romanca mentionand ca intalnirea este un mod perfect pentru a aniversa 43 de ani de la primul 10 pe care l-a primit la Jocurile Olimpice de la Montreal.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )