Libnet.ro
UNICEF

21:00

Numarul locurilor de munca la fabrica Ford din Craiova ar putea creste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numarul locurilor de munca la fabrica Ford din Craiova ar putea creste

Numarul locurilor de munca la fabrica Ford din Craiova ar putea creste, in conditiile in care angajatorii ar putea primi de la stat, prin finantare europeana, valoarea in lei a 250 de euro pentru fiecare persoana angajata in ucenicie si echivalentul in lei a 300 de euro pentru fiecare stagiar, cu conditia eliberarii certificatelor de ucenic si stagiar, potrivit Ministerului Muncii si Justitiei Sociale MMJS). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Muncii: Numarul locurilor de munca la fabrica Ford din Craiova ar putea creste

Numarul locurilor de munca la fabrica Ford din Craiova ar putea creste, in conditiile in care angajatorii ar putea primi de la stat, prin finantare europeana, valoarea in lei a 250 de euro pentru fiecare persoana angajata in ucenicie si echivalentul in lei a 300 de euro pentru fiecare stagiar, cu conditia eliberarii certificatelor de ucenic si stagiar, potrivit Ministerului Muncii si Justitiei Sociale MMJS).

Ford reconfirma ca va demara la toamna productia modelului EcoSport la fabrica de la Craiova

Fabrica Ford din Craiova trece printr-un proces de transformare necesar pregatirii uzinei pentru lansarea noului model EcoSport, moment programat pentru toamna acestui an, iar reprezentantii companiei americane au subliniat angajamentul ferm pe care Ford il are fata de Romania in timpul unei intalniri cu ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Alexandru Petrescu, potrivit unui comunicat publicat vineri.

Mai multe explozii urmate de un incendiu s-au produs intr-o fabrica militara din Cehia. Cel putin 19 oameni sunt raniti

Cel putin 19 persoane au fost ranite, joi, intr-o serie de explozii accidentale urmate de un incendiu, produse intr-o fabrica din Cehia.

Un barbat din Craiova a ajuns la spital cu rani grave, dupa ce a fost atacat de doi caini

Politistii au pornit o ancheta, dupa ce un barbat a ajuns cu rani grave la spital, din cauza ca a fost muscat de doi caini, dintre care unul fara stapan si un Rottweiler. Barbatul, in varsta de 62 de ani, a fost atacat pe o strada din cartierul craiovean Veterani, in timp ce se indrepta spre o statie de autobuz.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )