Libnet.ro
UNICEF

06:30

Numarul masinilor diesel care circula pe drumurile din Europa a crescut cu 74% in ultimii 4 ani

România Liberă România Liberă,
Numarul masinilor diesel care circula pe drumurile din Europa a crescut cu 74% in ultimii 4 ani

Numarul autovehiculelor diesel care circula pe drumurile din Europa a ajuns la 51 de milioane, in cr. continuă pe România Liberă

Numarul autovehiculelor diesel care circula pe drumurile din Europa a crescut cu 74% in ultimii 4 ani

Numarul autovehiculelor diesel care circula pe drumurile din Europa a ajuns la 51 de milioane, in crestere cu 74% comparativ cu anul 2016, cand a izbucnit scandalul Volkswagen, reiese dintr-o analiza a organizatiei Transport si Environment TE) de.

IN ULTIMII 4 ANI: Numarul autovehiculelor diesel din Europa a crescut cu 74%

Numarul autovehiculelor diesel care circula pe drumurile din Europa a ajuns la 51 de milioane, in crestere cu 74%, comparativ cu anul 2016, cand a izbucnit scandalul Volkswagen.

Business report: Romanii cu venituri mici platesc unele dintre cele mai mari taxe din Europa. Bogatii sunt impozitati sub media europeana; Noi reguli RCA, dupa ce Comisia Europeana a atentionat Romania

Cresc drastic amenzile pentru firmele mari si modifica legislatia clauzelor abuzive? Schimbari si in comert. Autoritatea Nationala. Studiu: Istoricul de daune al masinilor second arata minim 3 daune per masina. in Romania inca se vand masini cu daune majore, intrucat majoritatea romanilor se limiteaza la.

Claudiu Keseru in echipa ideala din Europa League

Cu un hattrick marcat in meciul dintre Ludogoret Razgrad si CSKA Moscova, atacantul roman Claudiu Keseru a fost ales in echipa ideala a saptamanii dupa prima etapa a Europa League, anunta UEFA.

VIDEO Reclama socanta care avertizeaza familiile din SUA cu privire la riscul atacurilor armate din scolile americane: Te iubesc, mama

O reclama care le da fiori parintilor la inceput de an scolar a fost lansata saptamana aceasta in America pentru a avertiza cu privire la realitatea atacurilor armate din unitatile de invatamant din SUA. Totul incepe intr-o scoala tipica cu elevi de gimnaziu care vorbesc despre noile lor rucsacuri, casti, etc, dar la mijlocul videoclipului actiunea ia o turnura neagra in timp ce sunetul de arme si tipetele devin proeminente, iar copiii isi folosesc lucrurile pentru a se salva de gloantele unui atac armat.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )