Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul meciurilor din optimile Ligii Campionilor jucate fara spectatori a ajuns la patru! Anunt de ultima ora

Adevărul Adevărul,
Numarul meciurilor din optimile Ligii Campionilor jucate fara spectatori a ajuns la patru! Anunt de ultima ora

Bayern Munchen - Chelsea este cel mai recent duel din optimile Ligii Campionilor care se va juca fara spectatori din cauza problemelor cauzate de epidemia de coronavirus. continuă pe Adevărul

Ovidiu Hategan va arbitra in optimile Ligii Campionilor. La ce partida a fost delegat centralul roman

Abitrul roman Ovidiu Hategan va conduce returul dintre Valencia si Atalanta de marti, 10 martie, din faza optimilor de finala a UEFA Champions League. Ovidiu Hategan ii va avea alaturi pe asistentii Octavian .

CSM Bucuresti, victorie cu Vipers in ultimul meci din grupa I a Ligii Campionilor la handbal feminin; in sferturi va juca cu Gyor

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a invins sambata, pe teren propriu, formatia Vipers, scor 28-22 12-11), in ultimul meci din grupa I a Ligii Campionilor. in sferturi, CSM Bucuresti se va duela cu detinatoarea trofeului, Gyor ETO.

incep emotiile: Aflam, diseara, primele doua echipe calificate in sferturile Ligii Campionilor. Ce meciuri sunt la TV

Din cele opt duble din optimile competitiei, doua isi vor desemna, diseara, castigatoarele dupa disputarea partidelor retur.

Cristiano Ronaldo are motive de bucurie. Ce a facut fotbalistul dupa ce a bifat meciul cu numarul 1000 din cariera

Cristiano Ronaldo are, la 35 de ani, o cariera fabuloasa si multe motive de bucurie. Fotbalistul a bifat meciul cu numarul 1000 din cariera chiar intr-un mare derby din Serie A, Juventus Inter. Cristiano Ronaldo are motive de bucurie. Ce a facut fotbalistul dupa ce a bifat meciul cu numarul 1000 din cariera Juventus .

OFICIAL: Barcelona vs Napoli din optimile Champions League se va juca fara spectatori

De-acum este oficial: returul dintre Barcelona si Napoli din optimile Champions League se va disputa fara spectatori, informeaza Mundo Deportivo. Partida este programata pe 18 martie, pe Camp Nou, de la ora 22:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )