Libnet.ro
UNICEF

08:30

Numarul oficial al cadrelor medicale din Timis infectate cu coronavirus, de zece ori mai mic decat cel real

Adevărul Adevărul,
Numarul oficial al cadrelor medicale din Timis infectate cu coronavirus, de zece ori mai mic decat cel real

Grupul de Comunicare Strategica a raportat vineri, la nivel national, un numar de 474 de cadre medicale infectate cu coronavirs. Potrivit raportarii oficiale, in Timis sunt doua cadre medicale infectate cu coronavirus. in realitate, numarul este de cel putin zece ori mai mare. continuă pe Adevărul

357 de cadre medicale din Romania, infectate cu coronavirus. 200 dintre ele sunt din Suceava

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, potrivit datelor anuntate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica. Peste jumatate dintre ele - 200 - sunt cadre medicale din Suceava.

CORONAVIRUS |357 de cadre medicale din Romania, infectate cu COVID-19. 200 sunt doar in Suceava. Distributia pe judete

Potrivit celor mai recente date, 357 cadre medicale de pe teritoriul Romaniei sunt infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 99 sunt medici, 127 de asistenti medicali, 35 de infirmiere, 11 ingrijitoare, iar.

Managerul Spitalului Clinic Judetean Mures, suspendat pentru lipsa de masuri in tratarea pacientilor cu coronavirus si protectia cadrelor medicale

Managerul Spitalului Clinic Judetean Mures, Ovidiu Girbovan, a fost suspendat din functie printr-un ordin al prefectului judetului, pentru ca ar fi tergiversat amenajarea spatiilor pentru tratamentul bolnavilor infectati cu Covid-19, nu ar fi facut repartitia cadrelor medicale si nu ar fi luat masuri pentru a asigura echipamente si materiale de protectie a cadrelor medicale.

Noua cadre medicale de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, infectate cu coronavirus

Noua cadre medicale de la Spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti sunt infectate cu noul tip de coronavirus si stau acum in izolare la domiciliu, a anuntat conducerea unitatii sanitare.

Aproape 360 de cadre medicale din toata tara sunt infectate cu coronavirus

Aproape 360 de cadre medicale din toata tara sunt infectate cu noul coronavirus.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Bucuresti, infectate cu coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost infectate cu coronavirus, testarea facandu-se dupa ce acestea au prezentat simptome.

Elvetia si PNUD ofera echipamente de protectie cadrelor medicale din Moldova

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale a receptionat prima transa de echipamente de protectie ca parte a eforturilor Agentiei Elvetiene pentru Dezvoltare si Cooperare SDC) si ale Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare PNUD) de a sustine tara in lupta cu pandemia de COVID-19, transmite IPN.

Coronavirus: Cadrele medicale din Ungaria vor primi un bonus de aproape 1.400 de euro in acest an

Cadrele medicale din Ungaria vor primi cate un bonus de 500. 000 de forinti 1. 380 euro) in acest an, a anuntat vineri premierul ungar Viktor Orban, in interventia sa saptamanala la postul Radio Kossuth, scrie Agerpres, citand MTI.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor - 2.460, cu 215 noi cazuri in ultimele 24 de ore Numarul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 creste

Alte noi 215 noi cazuri de coronavirus au fost inregistrate in Romania in ultimele 24 de ore, bilantul ajungand la 2. 460, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica miercuri la ora 13. De la debutul epidemiei, 252 de persoane confirmate cu COVID-19 s-au vindecat. Numarul cadrelor medicale care se imbolnavesc de Covid-19 creste. in acelasi timp, continua sa apara situatii in care medicii demisioneaza sau intra in concediu. 05: Alte sase persoane au murit din cauza Covid-19 Bilantul deceselor a ajuns la 9221. 00: 357 cadre medicale din Romania, infectate cu coronavirus. 200 dintre ele sunt din Suceava20. 20: 24 de cadre medicale din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) au fost confirmate cu noul coronavirus17. 40: Trei medici specialisti au plecat de la Spitalul Judetean din Braila in plina epidemie de COVID-1915. 40 Spitalul din Fagaras refuza preluarea pacientilor cu coronavirus din alte spitale: Nu intelegem de ce acest virus trebuie importat de la Brasov14. 55: Paisprezece medici de la Spitalul Judetean de Urgenta din Arad au demisionat sau au facut cereri de pensionare in ultimele zile.

Managerul Institutului Marius Nasta: Ar trebui ca testarea cadrelor medicale sa fie regandita. Nu doar medicii, ci si asistentele si personalul auxiliar

Testarea personalului medical din spitale trebuie regandita si reevaluata, iar un program de testare a tuturor medicilor, asistentilor medicali si al personalului auxiliar ar fi util e de parere Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta, acolo unde trei cadre medicale sunt in izolare la domiciliu iatr unul este internat, dupa ce au intrat in contact cu persoane infectate cu noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )