Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul plangerilor dupa violentele de la mitingul din 10 august a ajuns la 351

Adevărul Adevărul,
Numarul plangerilor dupa violentele de la mitingul din 10 august a ajuns la 351

Procurorii au inregistrat pana luni 351 de plangeri impotriva jandarmilor care au intervenit la protestul din 10 august, 60 dintre acestea fiind inregistrate astazi. continuă pe Adevărul

Noi marturii ale protestatarilor agresati de fortele de ordine la mitingul din 10 august. Oamenii au depus plngeri penale mpotriva sefilor Jandarmeriei

Cateva persoane s-au prezentat si sambata, la sediul Parchetului Militar, pentru a depune plangeri impotriva fortelor de ordine care au intervenit pe 10 august la mitingul din Piata Victoriei, informeaza Mediafax. Pana vineri seara, procurorii inregistrasera 238 de plangeri depuse de catre manifestanti impotriva jandarmilor, acestia fiind acuzati au intervenit intr-un mod abuziv la protestul din 10 august.

Un oficial austriac atentioneaza ca guvernul roman distorsioneaza faptele in legatura cu mitingul din 10 august

Karl Nehammer, secretarul general al partidului austriac de guvernamant OVP), acuza guvernul Romaniei ca distorsioneaza faptele si da vina pe protestatari in legatura cu violentele din 10 august, scrie G4Media.

Carmen Dan va face duminica seara declaratii despre mitingul din 10 august

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, va sustine astazi o declaratie de presa, incepand cu ora 19. 00, avand ca tema evenimentele de la manifestatiile din data de 10 august, informeaza un comunicat MAI.

Tudorel Toader il ironizeaza pe Augustin Lazar, dupa deschiderea anchetei privind protestul din 10 august: Nu aveam nevoie de asigurari, toate anchetele trebuie sa fie obiective (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, luni, dupa ce Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca ancheta privind mitingul din 10 august va fi una obiectiva. Oficialul.

VIDEO Un nou protest n Piata Victoriei la o saptamna dupa violentele din 10 august / Protestatarii s-au ntors cu spatele catre sediul Guvernului tinnd minile n sus

Cateva sute de persoane s-au strans vineri in Piata Victoriei pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august, cand Jandarmeria a intervenit violent pentru a dispersa multimea. Oamenii au scandat Unitate; Demisia! si Justitie, nu coruptie!. UPDATE 23:00 Protestatarii s-au intors cu spatele catre sediul Guvernului, tinand mainile in sus, potrivit Agerpres. Gestul a fost facut la ora 22,45, cand fusese convocata pe retelele de socializare o actiune de comemorare a violentelor inregistrate la mitingul din 10 august.

Un barbat care s-a simtit rau dupa ce a participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei a murit la spitalul din Alexandria. Medicii au sesizat Politia

Politistii din Teleorman au deschis dosar penal dupa ce reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta din Alexandria i-au sesizat in legatura cu decesul unui barbat in varsta de 62 de ani, care s-a simtit rau dupa ce a participat la protestul diasporei din 10 august din Piata Victoriei si a murit la spitalul din Alexandria. Cauza decesului barbatului va fi stabilita cu exactitate in urma efectuarii necropsiei.

Varujan Vosganian, solicitare de ULTIMA ORA dupa protestul din 10 august: Sa vedem daca nu cumva Diaspora este bagata cu de-a SILA in disputele politice interne

Deputatul ALDE Varujan Vosganian anunta ca organizatia Iasi a formatiunii a solicitat organelor statului sa comunice cate dintre persoanele implicate in protestul din 10 august, din Piata Victoriei, au.

Unul dintre participantii la protestul din 10 august a murit. Barbatul suferea de mai multe boli si a refuzat sa mearga la spital

Un barbat care a primit ingrijiri dupa protestul violent din 10 august a murit, la Spitalul din Alexandria. Cunoscut cu mai multe afectiuni, inclusiv cardiace, barbatul, in varsta de 62 de ani, a fost internat cu.

Protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august anuntat pentru astazi in Piata Victoriei

Un protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august este anuntat pe Facebook, pentru astazi, in Piata Victoriei. Pana joi seara au fost inregistrate 211 plangeri.

Ministerul Public: Numarul plngerilor n urma violentelor din 10 august a ajuns la 238

Numarul plangerilor inregistrate in urma actiunilor violente ale jandarmilor de la protestul de pe 10 august a ajuns la 238, fiind efectuate pana in prezent 106 audieri in dosarul privind anchetarea evenimentelor, informeaza Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )