Libnet.ro
UNICEF

19:45

Numarul victimelor provocate de ofensiva turca din Siria, in continua crestere

B1 B1,
Numarul victimelor provocate de ofensiva turca din Siria, in continua crestere

Victimele civile cresc in timp ce trupele turcesti inainteaza in nord-estul Siriei intr-o ofensiva impotriva luptatorilor kurzi sirieni. Observatorul sirian pentru drepturile omului din Marea Britanie. continuă pe B1

Jens Stoltenberg, ingrijorat de ofensiva turca din Siria: Risca sa destabilizeze regiunea

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a precizat ca ofensiva armatei turce in Siria trezeste ingrijorari serioase cu privire la riscul destabilizarii regiunii, a cresterii tensiunilor si chiar a.

Republicanii vor sanctiuni impotriva Turciei pentru ofensiva militara din Siria

Senatorii republicani din Camera Reprezentantilor au anuntat ca intentioneaza sa propuna sanctiuni impotriva Turciei ca urmare a ofensivei militare declansate de Ankara in Siria, relateaza BBC News.

Ofensiva turca in Siria: Consiliul de Securitate al ONU se va reuni joi de urgenta

Consiliul de Securitate al ONU se va reuni joi de urgenta in legatura cu ofensiva militara lansata m.

VIDEO Ofensiva turca in Siria, vazuta din interior: imagini cu cladiri distruse, oameni fugind, morti si proteste ale unor mame ramase fara copii

Fotoreporterul sirian Baderklhan Ahmad prezinta din interior ofensiva turca impotriva kurzilor, surprinzand de la fata locului imagini si filmulete cu cladiri distruse, coloane de fum ridicandu-se in urma bombardamentelor, avioane militare facand incursiuni si oameni fugind spre sud pentru a-si salva viata.

Ofensiva turca in Siria: Ankara anunta primele victime

Un soldat turc a fost ucis si alti trei militari au fost raniti in luptele impotriva unei militii kurde in Siria, a anuntat vineri Ministerul Apararii turc, scrie Agerpres, citand France Presse. Sunt primele victime anuntate de Turcia in cadrul operatiunii sale Izvorul pacii declansate miercuri in nord-estul Siriei.

Turcia a lansat ofensiva militara in nordul Siriei Victime in randul civililor Senator republican: Rugati-va pentru aliatii nostri kurzi care au fost abandonati rusinos de Trump

Turcia a lansat, miercuri, o ofensiva militara in nordul Siriei, operatiunea avand ca tinte, potrivit lui Erdogan, militiile kurde ce controleaza zona. in aceasta prima zi a ofensivei, fortele armate turce au efectuat lovituri aeriene in regiunea Ras al-Ain de la granita, cel putin 11 oameni, dintre care 8 civili, fiind ucisi, potrivit unui ONG. Comunitatea internationala a reactionat imediat: NATO a cerut Turciei sa dea dovada de retinere, UE a cerut stoparea ofensivei si a amenintat cu intreruperea finantarilor, in timp ce presedintele american Donald Trump a afirmat ca ofensiva turca din Siria este o idee proasta. Totodata, joi a fost anuntata o reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU.

A treia zi a ofensivei Turciei in Siria: Mii de oameni nevoiti sa se refugieze, in timp ce numarul victimelor creste- UPDATE

Avioanele militare si artileria turca au lovit militiile kurde din nord-estul Siriei in cea de-a treia zi a ofensivei care s-a soldat deja cu sute de victime in randul civililor, in timp ce zeci de mii de oameni au fost nevoiti sa-si paraseasca casele si sa se refugieze, intr-o miscare care a facut ca pana si republicanii sa se intoarca impotriva presedintelui Donald Trump, cel care a anuntat la inceputul saptamanii retragerea trupelor americane din regiune si autorizarea interventiei Ankarei.

Trump considera operatiunea militara turca in Siria drept o idee rea si nu o sustine

Presedintele american Donald Trump a afirmat miercuri ca operatiunea militara turca din nordul Sirie.

NATO indeamna Turcia la retinere in operatiunea din Siria

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a indemnat miercuri Turcia la retinere in operatiunea sa in Siria si sa nu compromita succesele realizate impotriva Statului Islamic SI), iar europenii au cerut o reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU pe tema ofensivei, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )