Libnet.ro
UNICEF

16:00

Nume vehiculate de ministri pentru Cabinetul Dancila

Antena3 Antena3,
Nume vehiculate de ministri pentru Cabinetul Dancila

Desemnarea premierului a dat startul discutiilor pentru formarea noului guvern. Potrivit unor surse, vor fi schimbari la varful mai multor ministere. Primii pe lista neagra ar fi ministrii care si-au. continuă pe Antena3

SURSE Numele vehiculate in PSD pentru functia de premier in locul lui Tudose

Cel mai vehiculat nume pentru functia de premier este Mihai Fifor, actualul ministru al apararii, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Considerat favorit, Fifor trece drept unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea. Potrivit surselor HotNews. ro, foarte probabil ca presedintele Klaus Iohannis va accepta o noua propunere facuta de PSD la functia de premier. PSD a sugerat ca seful statului ar putea fi suspendat daca va refuza propunerea. Ministrul muncii, Olguta Vasilescu, a precizat la TVR ca in partid nu s-a discutat despre suspendare, dar ca juristii partidului ar fi analizat aceasta varianta. UPDATE 11:45 Un alt nume care ar urma sa fie luat in calcul la sedinta PSD ar fi Viorica Dancila, europarlamentar PSD, o alta apropiata a lui Liviu Dragnea. Numele ei a fost vehiculat si dupa caderea guvernului Grindeanu. Dancila este din Videle Teleorman), a fost consilier judetean Teleorman, apoi presedinte al Organizatiei Judetene de Femei a PSD Teleorman. UPDATE 13:00 Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca in sedinta conducerii se discuta intens despre un vot pentru Viorica Dancila sau pentru Ecaterina Andronescu. 14 Potrivit Digi 24, Ecaterina Andronescu ar fi spus ca nu-si doreste functia de premier, fiind aplaudata de cei prezenti la sedinta .

Mesajul ALDE pentru Viorica Dancila

ALDE are mai putine convingeri si mai multe asteptari de la premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat joi purtatorul de cuvant al partidului, Varujan Vosganian. Un om politic, in ziua.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )