Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numele lui Traian Basescu apare in dosarul de mita al medicului sirian Mohamad Yassin

Antena3 Antena3,
Numele lui Traian Basescu apare in dosarul de mita al medicului sirian Mohamad Yassin

Numele lui Traian Basescu apare in dosarul doctorului Yassin, implicat in eliberarea jurnalistilor romani din Irak. Yassin s-ar fi laudat ca poate interveni la fostul presedinte, la care se referea folosind un. continuă pe Antena3

Numele lui Traian Basescu, in dosarul doctorului Yassin

Numele lui Traian Basescu apare in motivarea arestarii doctorului Yassin. Mohamad Yassin, arestat pentru ca ar fi cerut bani pentru eliberarea lui Omar Hayssam, pretindea ca are o relatie stransa cu fostul.

Kovesi: Nu exista niciun dosar pe numele lui Traian Basescu. Anchetele DNA vor continua cat timp se fura din banul public

Procurorul sef anticoruptie Codruta Kovesi a declarat ca nu exista niciun dosar deschis pe numele fostului presedinte, Traian Basescu, si nici nu o intereseaza declaratiile lui. in plus, Directia Nationala.

UPDATE. Numele ginerelui lui Basescu, in dosarul retrocedarilor. Radu Pricop facea actele pentru mafia retrocedarilor

Numele ginerelui lui Traian Basescu, Radu Pricop, apare in dosarul retrocedarilor. Pricop apare in rechizitoriul procurorilor in cazul lui Horia Georgescu. Reporterul Antena 3, Ana Maria Roman, a.

Reactia lui Traian Basescu, dupa ce numele sau apare in motivarea de arestare a lui Yassin Mohamad

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, intr-un interviu telefonic pentru B1 Tv, ca nu are niciun fel de relatie cu Yassin Mohamad.

Numele lui Basescu apare in motivarea arestarii lui Mohamad Yassin

Mohamad Yassin, arestat pentru ca ar fi cerut bani pentru eliberarea lui Omar Hayssam, pretindea ca are o relatie stransa cu fostul presedinte Traian Basescu, potrivit motivarii deciziei de arestare luate in cazul sau, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, la un pas sa admita ca a fost turnator la Securitate

Traian Basescu a fost la un pas sa admita ca a fost turnator la Securitate. Acum, la terminarea mandatului, spune ca nu i se mai pare insa atat de grav daca dosarul sau ar putea fi scos la.

Traian Basescu: Tentatia liderilor justitiei este sa nu miste nimeni in front, au devenit un soi de dumnezei ai natiunii care se ocupa mai mult cu a inabusi orice forma de dezbatere

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica in emisiunea Ultimul cuvant difuzata de B1 TV, ca ar vrea, dupa ce si-a terminat mandatul, sa poata vorbi despre justitia din tara noastra, pentru ca sunt destule lucruri care sunt departe de a fi ce trebuie, iar acest lucru sa genereze dezbatere publica. Dar tentatia liderilor justitiei, fie ca vorbim de Inalta Curte de Casatie, de Parchetul General, de DNA, este sa nu miste nimeni in front, nimeni nu are voie sa vobeasca. Ei au devenit un soi de dumnezei ai natiunii, care dau lectii la toti si se ocupa mai mult cu a inabusi orice forma de dezbatere la nivel politic despre justitie, a spus Basescu.

FOTO. Traian Basescu, pe Facebook: Voi continua sa ma exprim legat de justitie. Nu ma opresc aici, cu toate strigatele nemultumitilor

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat, joi, un nou mesaj pe contul sau de Facebook referitor la aspectele pe care le-a sesizat si despre care a vorbit cu precadere mai ales in ultimele doua saptamani. Criticat vehement de analisti, politicieni si diverse personaje din societatea civila, Traian Basescu a scris ca a investit prea mult si ca a platit prea scump individual si politic in cei zece ani, pentru ca astazi sa tac cand este vorba de justitie.

Adrian Nastase, despre interviul acordat de Traian Basescu B1Tv: Este inegalabil

Fostul premier Adrian Nastase a scris, marti, pe blogul sau, ca Traian Basescu este inegalabil, referindu-se la interviul acordat de fostul sef al statului pentru B1Tv. Nastase a afirmat ca Basescu a.

Traian Basescu isi continua atacurile la justitie, pe Facebook

Traian Basescu isi continua pe Facebook atacurile disperate la justitie si face un apel voalat ca toti penalii sai aflati in arest preventiv sa fie eliberati. Basescu le plange de mila Elenei Ud.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2048 seconds )