Libnet.ro
UNICEF

16:15

Numerele si puterea lor oculta - din 16 octombrie la toate chioscurile de difuzare a presei.

România Liberă România Liberă,
Numerele si puterea lor oculta - din 16 octombrie la toate chioscurile de difuzare a presei.

Numarul este o fiinta din planul spiritual, este un spatiu vid prin care sufla vantul imaginatiei. Numarul are propriile sale legi particulare de structura si evolutie, iar studiul sau este unul dintre cele mai importante pe care ar putea sa le urmeze cel interesat sa patrunda misterele lumii. Cartea de fata isi propune: - Sa puna ordine in studiul atat de obscur al Numerelor. - Sa permita multor oameni de a se initia in aceasta Stiinta superioara. - Sa-i ajute pe rarii cautatori sa . continuă pe România Liberă

Numerele si puterea lor oculta - din 16 octombrie la toate chioscurile de difuzare a presei.

Numarul este o fiinta din planul spiritual, este un spatiu vid prin care sufla vantul imaginatiei. Numarul are propriile sale legi particulare de structura si evolutie, iar studiul sau este unul dintre cele mai importante pe care ar putea sa le urmeze cel interesat sa patrunda misterele lumii. Miercuri 16 octombrie, cartea Numerele si puterea lor oculta de W. Westcott, apare cu ziarul Romania libera la un pret special de doar 10 lei, carte si ziar. Oferta disponibila la toate chioscurile de .

FRANCMASONERIA. Istoria, simbolismul si filosofia ei - din 23 octombrie la toate chioscurile ...

Cartea FRANCMASONERIA. Istoria, simbolismul si filosofia ei, scrisa de Albert Mckey si Joseph Fort, ofera cititorilor cheia descifrarii secretelor ascunse in spatele simbolurilor masonice, impreuna cu explicatii amanuntite ale sensurilor profunde pe care acestea le contin. Miercuri 16 octombrie, cartea FRANCMASONERIA. Istoria, simbolismul si filosofia ei, scrisa de Albert Mckey si Joseph Fort, apare cu ziarul Romania libera la un pret special de doar 10 lei, carte si ziar. Oferta disponibila .

History lanseaza serialul Vikingii din 21 octombrie

History, unul dintre cele mai urmarite canele de documentare din Romania, introduce in grila sa de programe serialul Vikingii incepand din 21 octombrie.

OTV va emite de la Vatican din 15 octombrie. Diaconescu: Ponta nu o sa aiba nicio sansa ma bruieze acolo

OTV va emite din nou, de aceasta data, de la Vatican. Dan Diaconescu, patronul postului, a declarat ca pregatirile pentru relansare sunt pe ultima suta de metri si ca este gata sa dea drumul televiziunii in.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )